Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 22 december-3 januari 2022

Nyfiken på hur julen och resten av året blir? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du får mycket gjort, och snabbt går det också. När andra kör fast ställer du upp och lyckas alltid hitta en lösning som fungerar. Vissa tycker att du är överdrivet självsäker, men de inser till slut att du klarar det du föresätter dig.

Oxen

20/4–20/5

Du har förmåga att glädjas åt småsaker som fungerar, och att samtidigt överse med fel och missöden som andra retar sig på. Din positiva inställning innebär att du skapar en bra stämning. Alla slags människor trivs i din närhet.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har djupa, spännande samtal som innebär att du lär känna vissa människor på ett nytt sätt. Dessutom får du reda på en hemlighet som varit dold länge. Mellan varven tar du tag praktiska saker, men det blir tyvärr oväntat rörigt.

Kräftan

22/6–22/7

Du är hänsynsfull och lyhörd. När du ska göra något frågar du först andra vad de tycker, och du slår nästan knut på dig själv i din iver att göra alla nöjda. Om någon ändå klagar är det inte ditt fel. Lyssna inte på notoriska gnällspikar!

Lejonet

23/7–22/8

Med energi och entusiasm tar du tag i saker som blivit uppskjutna. Men behovet av stimulans och omväxling gör också att du sätter igång helt nya projekt utan att riktigt tänka dig för. Smärre motgångar bara skrattar du åt.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du har starkare utstrålning än du själv vet om. I alla sammanhang märks du väldigt mycket, och det på ett positivt sätt. Gammal osäkerhet försvinner i snabb takt, och du organiserar gärna fester. Även romantiken blomstrar.

Vågen

23/9–22/10

Du vill inte framhäva dig själv för mycket utan tar alltid hänsyn, men det leder ibland till att du blir onödigt blygsam. Var gärna lite tuffare – det kan vara bra för både dig själv och andra! En nära vän kommer med ett glädjebesked.

Skorpionen

23/10–22/11

Följ inte varje impuls utan tänk efter innan du sätter igång något nytt! Annars finns risk för felbedömningar och misstag. När du träffar nya människor är det bättre att lyssna än att prata för mycket. Då får du reda på mycket intressant.

Skytten

23/11–21/12

Du drar dig ofta undan och iakttar vad som pågår i omgivningen, och det är en hel del. Folks beteende upphör aldrig att förvåna dig. Ett trevligt ekonomiskt besked lättar upp humöret och du kan köpa dig något du länge önskat.

Stenbocken

22/12–20/1

Du tycker om att ha människor omkring dig. Någon som du varit ytligt bekant med får en viktigare roll i ditt liv, och ni har hur mycket som helst att prata om. Energimässigt har du däremot en svacka och kan behöva extra vitamintillskott.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du blir osäker när du träffar bullriga, dominanta personer. Ibland drar du dig undan utan att förklara varför, och det är lite förvirrande för din omgivning. Allt som handlar om att vara kreativ och använda fantasin fungerar desto bättre.

Fiskarna

20/2–20/3

Tankarna rör sig åt olika håll. Ofta känner du att det är dags för en förändring, men hur ska den gå till? Följ alltid din egen intuition och gör inget förhastat, oavsett vad andra säger. Det gäller även i ekonomiska frågor.