Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 23 - 29 juni 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

SVäduren

21/3–19/4

Du drar igång aktiviteter och verkar orka hur mycket som helst. Människor dras med av din entusiasm och eftersom du är bra på att höja stämningen är du populär på fester. Ekonomin är däremot lite knackig, så undvik impulsköp.

Oxen

20/4–20/5

Det är lite hetsigt och oroligt omkring dig just nu. Du försöker ha kontroll och gör ditt bästa för att allt ska fungera. Men du kan knappast hjälpa alla som har tagit sig vatten över huvudet, hur gärna du än skulle vilja.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är nyfiken, alert och har lätt för att lära dig nya saker. Dessutom umgås du gärna med folk som tycker om att prata och diskutera. Och om du vill träffa vänner oftare så är det bara att höra av sig – det kommer att uppskattas.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill vara hjälpsam och göra nytta hela tiden. Vissa tycks inte bry sig om dina ansträngningar, och det känns lite otacksamt. Kanske upplevs du som en konkurrent? Bry dig inte om andras beteende, fortsätt tro på dig själv!

Lejonet

23/7–22/8

Du är inne i ett kreativt flöde. Det mesta går lättare än väntat och eventuella problem löser du snabbt och elegant. Det är också en spännande utveckling på gång i kärleken. Du har all anledning att känna självförtroende.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är kreativ och skärpt och drar i många trådar utan att det egentligen märks. Ofta vet du vad människor behöver innan de själva har insett det, och du är en viktig person i mångas liv. Ett ekonomiskt avtal ser ut att gå i lås.

Vågen

23/9–22/10

Det är intensivt just nu. Nya intryck formligen sköljer över dig och du skulle behöva egen tid för att bearbeta allt som händer. Men just tid är det brist på. Humöret är bra ändå och bättre blir det när en gammal vän oväntat dyker upp.

Skorpionen

23/10–22/11

En av dina vänner pratar väldigt öppet om sina känslor och upplevelser och du förstår mycket som tidigare varit gåtfullt. Det gör också att du vågar avslöja vissa av dina egna hemligheter, och det blir enbart en befrielse.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill träffa folk, roa dig och njuta av livets goda. Ouppklarade problem skjuter du åt sidan, och det är nog lika bra. De nya perspektiv du så väl behöver kommer när du inte ältar utan kopplar av och tänker på något helt annat.

Stenbocken

22/12–20/1

Du mår bra av att göra avsteg från rutinerna. Glöm plikterna ett tag hitta på något roligt! Flera av dina närstående ställer gärna upp. Men det är du själv som måste ta initiativen, annars kommer det inte att hända någonting alls.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du får ett ryck och tar tag i saker som blivit uppskjutna. Snabb är du också, och det är nog inte många som hänger med i svängarna. Det gör inte dig något, tvärtom så föredrar du att göra saker på ditt eget sätt, utan inblandning.

Fiskarna

20/2–20/3

Pengar är något som intresserar dig och du har sinne för affärer. Vinsterna kommer och det ganska snart. Även i andra frågor är du snabbtänkt. Intellekt och intuition samverkar, och inga detaljer undgår dig. Ett gammalt problem blir löst.