Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 23-29 mars 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du hamnar ofta i intensiva diskussioner, och dina åsikter och principer blir ifrågasatta av flera personer. Du är envis och låter dig inte rubbas, men fråga när om du alltid har rätt? Lite mer eftertänksamhet från din sida kan behövas.

Oxen

20/4–20/5

Du har väldigt stark intuition just nu, och dessutom en närmast magisk förmåga att få saker att utvecklas precis som du vill. Framgångar kan väntas på många områden. Det finns en person som är avundsjuk, men det bör du inte bry dig om.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill inte stöta dig med någon, så du är lite svävande när folk frågar om dina åsikter i känsliga frågor. Det kan tyvärr uppfattas som oärlighet, och vissa gör allt för att provocera dig. Troligen vinner du på att vara öppnare från början.

Kräftan

22/6–22/7

Du får en energikick och sätter igång diverse projekt och aktiviteter. Mycket av det är sådant du länge funderat på men inte vågat ta tag i. Nu stärks självförtroendet allt eftersom, och du lyckas också få andra med på noterna.

Lejonet

23/7–22/8

Dina planer går i lås, och det är du förstås nöjd med. Ändå kommer stressen krypande, eftersom du inser att det finns flera knepiga detaljer att ta tag i. Det är viktigt att du är koncentrerad och ägnar dig åt en sak i taget!

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du trivs med människor som tänker i nyabanor. De inspirerar dig, så att du själv vågar strunta i konventioner ochbegränsningar. På jobbet sker oväntade förändringar som på sikt blir bra för dig, även om det inte känns så från början.

Vågen

23/9–22/10

Du är effektiv utan att anstränga dig. Det verkar som att din instinkt säger dig vad du ska göra och i vilken ordning. Veckan är också bra för att motionera och göra annat som befrämjar hälsan, men ta inte ut dig fullständigt!

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill gärna diskutera både små och stora frågor men blir samtidigt ledsen om någon ifrågasätter dig och det du tror på. Dina reaktioner är ofta överdrivna. Försök att alltid se till helheten, och dessutom: ta inte allt så personligt!

Skytten

23/11–21/12

Du är ofta frustrerad eftersom inget tycks bli precis som du vill. Men det blir heller inte dåligt, och tills vidare får du nöja dig med det. En diskussion som rör arbetet blir oväntat laddad. Släpp all prestige och lyssna på andra!

Stenbocken

22/12–20/1

Du får oväntat mycket uppmärksamhet och beröm. Slå inte ifrån dig allt i något slags överdriven blygsamhet, utan inse att du faktiskt är värd det! Det är en bra period för att starta nya kreativa projekt. Idéer har du gott om.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Det är mycket på gång, och du känner dig både förväntansfull och orolig. Starka känslor kommer upp till ytan. Delvis handlar det om saker från det förflutna som du måste börja ta itu med, trots att du gärna skulle slippa.

Fiskarna

20/2–20/3

Kritik och antydningar påverkar dig mer än de flesta haren aning om. Du blir osäker på vilka som är dina verkliga vänner, och därför drar du dig undan då och då. Kreativ är du i alla fall, och skapande verksamhet fungerar bra.