1:33

Veckohoroskop 23 december-3 januari 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har många bollar i luften och lyckas ha koll på det mesta. Ingen förstår hur det går till. Ofta får du dessutom styra upp andras projekt. Självförtroendet är utmärkt, och ännu bättre blir det av allt beröm som folk öser över dig.

Oxen

20/4–20/5

Du vårdar dina nära relationer och försöker skapa harmoni när folk smågnabbas. Det kräver både takt och diplomati. Ekonomin får ett lyft också. Oväntade pengar kommer in och en utgift du oroat dig för känns inte så farlig längre.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Räkna med en livlig och intensiv period! Någon direkt vila blir det inte, för varje gång du tänker ta det lugnt händer något oväntat. Även om du själv försöker planera kan du inte styra andras beteende så bra som du skulle vilja.

Kräftan

22/6–22/7

Du har en del att pyssla med och känner ibland att du gärna skulle slippa förväntningar och måsten. Men hänsyn till andra är ändå viktigare. Du trivs med människorna omkring dig, är hjälpsam och generös och får lika mycket tillbaka.

Lejonet

23/7–22/8

Du är utåtriktad och optimistisk. Din utstrålning och humor lyser upp alla sammanhang och du njuter av att vara i centrum. Dessutom tar du hand om en person som behöver hjälp. Som grädde på moset har du lite tur i spel också.

Detta är dina turnummer – baserat på ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du har som vanligt koll på det mesta men är ändå rädd för att du ska misslyckas eller glömma något viktigt. Inse att allt inte hänger på dig och inget behöver vara perfekt! En välförtjänt och generös gåva gör dig glad och rörd.

Vågen

23/9–22/10

Du har svårt att koncentrera dig. Tankarna fladdrar iväg åt alla möjliga håll, och du kommer på diverse saker som måste göras i sista minuten. Men humöret är på topp, och små misstag bryr du dig inte om. Ett miljöombyte blir välgörande

Skorpionen

23/10–22/11

Du har flera viktiga samtal med nära och kära. Det rör kärlek, ekonomi, framtiden. Beslut fattas och gammal osäkerhet försvinner. Du inser att du kan lita på din intuition. Det kommer också ett positivt meddelande per post.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du träffar nya människor som gör ett starkt intryck. Det ligger också romantik i luften. Är du singel blir du uppvaktad av flera personer och det är förstås smickrande. En relation som startar nu blir laddad och passionerad.

Stenbocken

22/12–20/1

Ingen har tråkigt i ditt sällskap för du hittar alltid på oväntade och roliga saker. Kreativiteten är verkligen på topp! Även kärlekslivet får ett lyft. Om du är singel kan du träffa en partner på en större fest som bekanta ordnar

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Överraskningarna avlöser varandra och allt går med en väldigt fart. Du kan inte planera så mycket men får försöka hänga med i svängarna ändå och ta hjälp av din kreativitet. I kärleken är det spännande och du kan också ha tur i spel.

Fiskarna

20/2–20/3

Perioden är perfekt för att fixa och förnya hemma. Kanske något behöver repareras eller du vill skaffa lite nya inredningsdetaljer. Du engagerar dig också i familjen och släkten. Om något trasslar griper du in och reder upp det.