Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 23 februari - 1 mars 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det händer så mycket på olika områden, så du hinner knappt smälta alla intryck. En välgrundad optimism präglar allt du gör, och du har förmåga att humörmässigt lyfta upp de människor du kommer i kontakt med. En bra vecka!

Oxen

20/4–20/5

Du är alert och löser problem som rör papper och pengar. Andra personer är inblandade, men det är du som fixar saker och ting när det verkligen gäller. Dessutom är du ett stort stöd för en vän som är känslomässigt osäker.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är igång med flera saker samtidigt, och tempot är högt. Alla hänger inte med, men du har inget emot att fixa och dona helt på egen hand. Du har en speciellt bra förmåga att styra upp sammanhang där det är rörigt och ineffektivt.

Kräftan

22/6–22/7

Du är gärna verksam bakom kulisserna i olika sammanhang. Men blir det stök och konflikter drar du dig snabbt undan – du behöver harmoni om allt ska fungera. En uppgörelse som rör ekonomi blir bra, förutsatt att du är noga med detaljerna.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill ha omväxling i ditt sociala liv och träffar gärna nya människor. Men det får inte bli för ytligt – du vill ha intressanta relationer och djupa samtal. Vissa av dina gamla bekanta har du tyvärr allt mindre gemensamt med.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Det händer något nytt varje dag, så det blir inte många lugna stunder. Du trivs rätt bra med tempot och förstår inte varför vissa alltid klagar. Ett erbjudande som handlar om jobbet är smickrande men innebär större förändringar än du tror.

Vågen

23/9–22/10

Samarbeten som gnisslat fungerar nu alldeles utmärkt. Dessutom är veckan perfekt om du vill lära känna nya vänner. Folk dras till dig, och du får kontakter i alla möjliga sammanhang. Även i kärleken händer det spännande saker.

Skorpionen

23/10–22/11

Du intresserar dig för hälsofrågor och är beredd att ändra din livsföring för att må bättre. En av dina bekanta hakar på, och tillsammans kan ni införa nya goda vanor. På jobbet är det rörigt och stressigt, men det beror inte på dig.

Skytten

23/11–21/12

Du har försummat vissa av dina vänner, och nu är det dags att gottgöra det. Hör av dig till folk och boka in några möten i all enkelhet! Det är också en bra period för resor och utflykter. Du njuter av alla nya intryck och upplevelser.

Stenbocken

22/12–20/1

Du dras till självständiga människor, och nu träffar du någon som allt stämmer med. Ni tänker i samma banor och engagerar er i samma slags frågor. Det är också en bra vecka för att köpa teknisk utrustning och smarta köksprylar.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar spännande människor med intressanta kunskaper. Ditt sätt att tänka håller på att förändras, och du lyssnar mer än gärna på alla som du tror kan lära dig något. Du tillhör också dem som mår bra av att resa just nu.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket hemma som måste fixas. Det känns roligt till en början, men du är inte särskilt effektiv och tröttnar dessutom snabbt. Lova inte folk att du ska göra allt perfekt, för risken är stor att du gör dem besvikna!