Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 24-30 augusti 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är rastlös och vill göra mycket mer än du egentligen har tid till. Nyckelordet nu är prioritering, och att ta hand om dina relationer bör stå högt på den listan. Umgås med dina vänner, hälsa på släktingar, låt folk veta att du bryr dig!

Oxen

20/4–20/5

Du är känslo­mässigt öppen och intensiv. Människors utstrålning påverkar dig väldigt starkt, och du blir lätt förälskad. Har du redan en partner är ni generösa mot varandra, och relationen når nya höjder. Gör gärna en resa tillsammans.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tänker på saker som hänt för länge sedan, och mycket framstår nu i ett helt nytt ljus. Ofta förstår du sammanhang som varit dunkla, och det gör att du omvärderar vissa människor. En bekant från förr hör oväntat av sig.

Kräftan

22/6–22/7

Du planerar allt du tänkt göra, men det blir ändå inte som du tänkt. Det beror oftast på andra människor, och deras beteende kan du inte styra över. Var beredd på det oväntade och låt allt ta lite extra tid! Du når i alla fall bra resultat.

Lejonet

23/7–22/8

Du tycker om att hitta på små överraskningar för att glädja folk omkring dig. Någon som varit kritisk mot dig ändrar inställning, och nu kommer ni bra överens. Det kan också komma in lite extra pengar, men de äts upp av nya utgifter.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är ovanligt lättpåverkad och har svårt att stå fast vid dina beslut. Det är bra för dig att vara ensam ibland, för då tänker du klarare. I kärleken har du höga förhoppningar, men ett besvärligt missförstånd ställer till det.

Vågen

23/9–22/10

Du får en energi­kick och orkar ta tag i saker som du bävat inför. Entusiasmen är stor i början. Men det behövs tålamod också, för inget går fullt så snabbt som du hoppas. Goda nyheter från en vän höjer humöret flera grader.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är smart och får människor att göra som du vill, utan att de själva märker det. Jobb­mässigt händer det mycket, så det är viktigt att du är alert. Våga ta chanser! Ett viktigt ekonomiskt beslut måste också fattas inom kort.

Skytten

23/11–21/12

Du är utåt-riktad och trivs i sammanhang där det är mycket folk. Ofta hamnar du i hetsiga diskussioner, och du pratar hellre själv än lyssnar på andra. Ett trevligt ekonomiskt besked kommer i rättan tid, och du kan unna dig lite extra.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har en del intressanta planer men vågar inte sätta dem i verket just nu. I stället väntar du på att energin ska bli mer stabil och att allt ska kännas rätt. Det är en bra inställning, och snart kommer det att lossna med besked!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är bra på att lyssna och kan också bevara en hemlighet om det behövs. Människor känner instinktivt att de kan lita på dig. Dessutom är du hjälpsam även med praktiska saker. Din egen bekvämlighet kommer ofta i andra hand.

Fiskarna

20/2–20/3

Du söker lugn och harmoni. När människor är sura eller irriterade vet du inte hur du ska hantera det, så du drar dig undan. Bäst mår du när du har tät kontakt med djur och natur. Det ska vara enkelt, rent och okomplicerat.