Lästips: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 24-30 juni 2021

24 jun, 2021 
https://image.allas.se/image-202116?imageId=202116&width=1320&height=1320&cropw=43.75&croph=43.75&x=28.44&y=28.44
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det ser ut att bli en riktigt bra vecka. Du har koll på saker och ting, är kreativ och får positiv uppmärksamhet. Folk vill ha med dig på olika saker och du har lätt för att skaffa vänner. En resa som blivit uppskjuten kan äntligen bli av.

Oxen

20/4–20/5

Du säger vad du tycker men är också en god lyssnare som människor genast känner förtroende för. Varje dag är stimulerande eftersom du lär dig något hela tiden. Alla slags miljöombyten blir ännu mer lyckade än du vågat hoppas.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är både energisk och snabbtänkt. Ett nytt projekt går framåt med stormsteg och du får beröm av en person som tidigare varit tveksam till det mesta. Ekonomin får ett lyft också och du kan köpa något du länge velat ha.

Kräftan

22/6–22/7

Din intuition är förhöjd och du är nästan hyperkänslig. Men du trivs när det är fest och lyckas även få folk omkring dig att må bra. Både vänskap och kärlek blomstrar. Din starka utstrålning gör att extra många personer faller för dig.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du gillar att styra och ställa, och det kan bli lite konflikter med folk som tycker att du tar för stor plats. Det är dock inget som bekymrar dig – du är helt uppe i ditt och lyckas alltid bita ifrån om det behövs. Ett samarbete gnisslar.

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill inte göra sådant som du borde eller måste men däremot är du väldigt kreativ när du får improvisera och hitta på helt egna saker. Konstnärliga talanger utvecklas i snabb takt om du bara ger dig själv det utrymmet.

Vågen

23/9–22/10

Du skaffar dig mycket att göra och får jobba hårt för att hålla alla bollar i luften. Som tur är har du gott om energi och du gillar att känna dig behövd. Du lär också känna någon som delar dina värderingar och ni har stor nytta och glädje av varandra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är effektiv och har förmåga att tänka i helt nya banor. Men det finns vissa i omgivningen som inte är med på noterna och det gör dig irriterad. Tålamodet är verkligen på upphällningen och du mår bäst när du jobbar självständigt.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Veckan är perfekt för att fixa hemma. Kanske har du något som behöver bytas ut eller fräschas upp och det äringen idé att vänta längre. Det blir också ett oväntat och roligt möte med ensläkting du inte träffat på ett tag.

Stenbocken

22/12–20/1

Din intuition är förstärkt och du reagerar på alla stämningar och vibrationer. Ibland känner du på dig vad som ska hända långt innan någon annan reagerar. Ett miljöombyte blir aningen stressigt men också mycket inspirerande.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är tveksam till mycket av det som folk omkring dig håller på med. Just nu tycks det vara din roll att ifrågasätta och kritisera. Det är inget fel med det så länge du samtidigt är hänsynsfull och väljer dina ord med stor omsorg.

Fiskarna

20/2–20/3

Du engagerar dig i andra människor och lyssnar utan att döma. Därför får du många förtroenden. Det finns också en del praktiska problem som måste lösas och där är du snabbtänkt och välorganiserad. Många blir imponerade!

Annons