1:33

Veckohoroskop 24-30 maj 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Veckan passar för att göra praktiska saker hemma. Satsa på att organisera din ekonomi, få ordning på papper, och avsluta projekt som ligger halvfärdiga. Venus står gynnsamt för att köpa vackra saker som dekorerar din omvärld.

Mitt råd: Mixa och maxa dina talanger för välbefinnande.

Oxen

20/4–20/5

Det är fullmånevecka och månen lyser upp ditt relationsområde. Upplev personliga och nära möten. Fördjupa gemenskapen i viktiga förhållanden och lägg energi på att hitta balansen mellan dina egna och andras behov.

Mitt råd: Få dina relationer att fungera bättre och du kommer bli lyckligare.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Veckan börjar gynnsamt med din planet Merkurius i sällskap med kärleksplaneten Venus. Det kan bli en hel del trevliga pratstunder med kollegor och vänner. Satsa på roliga aktiviteter som ger glädje till hjärtat.

Mitt råd: Bjud in romantiken och njut av känsla och vilja i harmoni.

Kräftan

22/6–22/7

Mars står i ditt tecken nu och driver på din vilja och din handlingskraft. Var öppen för att ta in nya perspektiv och satsa på att skapa mer utrymme för egna intressen. Frigör dig från allt som inte längre känns relevant och upplev mer frihet i ditt liv.

Mitt råd: Motivera dig själv till roliga initiativ.

Lejonet

23/7–22/8

Det är läge att skapa förändringar på jobbet och ge mer utrymme för självständighet och kreativitet. Satsa på långsiktiga mål som ger trygghet på sikt. Desto mer du uppmärksammar detaljer nu, desto bättre resultat. Ta tid för pratstunder både med chefen och med kollegor.

Mitt råd: Förbättra på jobbet.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan vara till stor hjälp för andra och bli uppskattad för ditt hjälpsamma sätt. Förkovra dig i relationer och utveckla gemensamma intressen. Ekonomiska fördelar kan komma genom studier, resor och kontakt med utlandet. Öppna dig för nytt!

Mitt råd: Låt dina talanger flöda och växa.

Vågen

23/9–22/10

Din planet Venus står i ett jordnära tecken och skänker stabilitet kring ekonomiska angelägenheter. Bra vecka att förhandla med en vän eller partner kring gemensamma resurser. Satsa extra energi på att göra planer som kan förbättra din materiella levnadssituation.

Mitt råd: Planera framåt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har lätt för att se positiva egenskaper hos andra personer och får därför ut mer av dina relationer. Var öppen för förändringar denna veckan och ge utrymme för nytt och annorlunda. Du kan känna ett ökat behov av frihet och vilja bli självständigare.

Mitt råd: Ge utrymme för ny tillväxt.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du befinner dig i en process av flera positiva förändringar som bidrar till din personliga utveckling. Nu står du lättare i din egen makt och får kraft till att skapa viktiga förändringar. Situationer kan komma att uppstå som påverkar din ställning både i karriären och inom relationer.

Mitt råd: Följ ditt flöde.

Stenbocken

22/12–20/1

Det här är en bra vecka för fritid och nöjen. Din entusiasm smittar lätt av sig på andra nu, vilket gör dig extra populär. Men ditt behov av frihet kan öka och du kan behöva spendera mer på dina egna intressen.

Mitt råd: Var öppen för nya utmaningar och äventyr som befrämjar din utveckling.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Din intuition växer sig starkare nu. Du kan lätt känna in vad som pågår inom andra och vara mer lyhörd för deras behov. Samtidigt kan det vara svårare att koncentrera dina tankar på viktiga saker. Det är dags att släppa gamla mönster som begränsar dina möjligheter.

Mitt råd: Våga växa.

Fiskarna

20/2–20/3

Ge ditt liv djupare mening och innehåll. Genom andra kommer nya insikter som breddar ditt perspektiv. Meditation kan hjälpa dig att fokusera och känna in vad du vill spendera din tid på. Kom i kontakt med ditt inre och finn din inspiration.

Mitt råd: Ta ansvar och använd din självkraft.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken