Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 24-30 november 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det går framåt på många områden. Du startar flera nya aktiviteter och vill också pröva sådant du tidigare inte vågat dig på. Människor du har mycket gemensamt med vill umgås med dig och nya samarbeten fungerar riktigt bra.

Oxen

20/4–20/5

Du håller på din självständighet och blir arg när människor försöker placera in dig i fackeller styra dig på andra sätt. I stora grupper trivs du inte, men du har spännande idéer och är effektiv när du sysslar med helt egna projekt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Den här veckan är bra för att träffa folk. Du är väldigt öppen och får lätt kontakt även med personer som är väldigt olika dig själv. Givande relationer inleds. Ekonomin är däremot svajig, och en oväntad utgift orsakar bekymmer.

Kräftan

22/6–22/7

Du ställs inför en utmaning och måste göra ditt absolut bästa. Det går bra eftersom du har tur när det behövs. Men du kan ändå inte slappna av för det fortsätter att krävas lite extra av dig. Varva ner då och då genom att meditera!

Lejonet

23/7–22/8

Det är dags att satsa lite extra på kärleken. Visa att du uppskattar din partner, med både ord och handling. Är du singel blir du förälskad i någon du träffar genom bekanta. En relation som börjar nu blir intensiv och spännande.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att organisera och tar på dig mycket ansvar för att helheten ska fungera. Men vissa omkring dig slarvar onödigt mycket, eftersom de vet att du ändå fixar allt åt dem. Låt dig inte utnyttjas, det vinner ingen på!

Vågen

23/9–22/10

Du är lyhörd och engagerad i andra människors välbefinnande. Dina kloka synpunkter gör att saker och ting får rätta perspektiv. Men du är känsligare än vad du visar och ibland måste du vara ensam och bearbeta alla intryck.

Skorpionen

23/10–22/11

Du måste organisera din vardag på ett effektivt sätt. Börja med att göra dig av med onödiga prylar som du inte använder. Det är jobbigt i början men efteråt känns det som en lättnad, och till och med tankarna blir klarare.

Skytten

23/11–21/12

Du är väldigt öppen och har lätt för att få vänner. Din starka utstrålning gör att folk lägger märke till dig. Dessutom händer det mycket positivt i kärleken, särskilt om du vågar ta egna initiativ. Ekonomin är dock ett orosmoment.

Stenbocken

22/12–20/1

Försök ta det lugnt även när det kör ihop sig! Saker som är besvärliga kan ofta reda upp sig väldigt bra om du låter allt ligga till sig ett tag. Du behöver också ägna mer tid åt skapande verksamhet och annat som ger själslig inspiration.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du är på bra humör och blir ännu gladare när du lyckas vända en knepig situation till din fördel. I tävlingar av olika slag klarar du dig bra. Det ser också ut att bli en ekonomisk förbättring men det är tveksamt om den blir bestående.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tänker konstruktivt och hittar lösningar på problem. Men allt fungerar ändå inte och det beror på att andra människor sätter käppar i hjulet. Du kan inte göra så mycket mer än att ha tålamod och fortsätta tro på dig själv.