Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 25-31 augusti 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Veckan är bra för att träffa folk. Du har roligt med dina vänner och kan dessutom göra flera nya trevliga bekantskaper. Det ser också lovande ut i kärleken. Av bara farten startar du flera praktiska projekt. Tiden tycks räcka till allt.

Oxen

20/4–20/5

Du måste vara systematisk och tålmodig om du ska komma vidare. En gnutta kreativitet behövs också, och det har du gott om just nu. Ibland får du idéer som förvånar till och med dig själv, och de behöver bara tid att mogna.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket hemma som måste tas om hand. Men mer spännande saker dyker upp så vissa tråkiga uppgifter läggs på hög tills vidare. Du har inte dåligt samvete för det, utan räknar med att allt viktigt ändå blir gjort i sinom tid.

Kräftan

22/6–22/7

Du är bra på att uttrycka dig och kan lösa upp många konflikter och trassliga situationer med dina ord. Det är också en perfekt vecka om du ska förhandla om pengar och avtal. Även i kärleken lönar det sig att ta egna initiativ.

Lejonet

23/7–22/8

Dina relationer fungerar utmärkt och du får snabbt en djup kontakt även med helt nya bekanta. Folk visar att de litar på dig. Du är också bra på att hantera pengar och det är dags att se över lån och andra ekonomiska avtal.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är väldigt ambitiös och noga med att hålla det du lovat. Det blir många trådar att hålla i men du har rätta överblicken. Även ekonomin går framåt. Däremot är det aningen trögt i kärleken, detta beror främst på tidsbrist.

Vågen

23/9–22/10

Du engagerar dig i alla människor du träffar, och det blir många djupa samtal. Ofta är du i en position där du kan ge goda råd, och det verkar som att de flesta faktiskt lyssnar. Ett samarbete som börjar blir givande för alla inblandade.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill att det ska hända något hela tiden, men nu blir det nästan mer än du orkar med. Mellan varven måste du fundera och känna efter om du är på rätt väg. Intuitionen är väldigt stark, men det gäller förstås att hinna lyssna på den.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du sätter igång ett projekt som involverar flera andra personer. Det kommer att kräva mycket tid och kraft, så det gäller att planera noga från början. En yngre person vill också vara med och bestämma, och det går du motvilligt med på.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill vara nyttig och bestämmer dig för att skapa mer ordning och reda omkring dig. Gamla uppskjutna projekt gör sig också påminda, och du tar genast tag i dem. Men du måste hushålla med din energi, så du inte går in i väggen!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du umgås med alla möjliga sorters människor och uppskattar deras olikheter. När någon försöker provocera dig rinner det bara av dig. Troligen stöter du också ihop med en vän från förr, och ni har mycket intressant att prata om.

Fiskarna

20/2–20/3

Din tillvaro är omväxlande just nu, och även om du försöker går det inte att hålla fast vid de gamla rutinerna. Dina åsikter håller också på att förändras, och det beror på att du lär känna människor som inspirerar dig att tänka annorlunda.