Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 25-31 maj 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vet precis vad du vill men blir ändå tvungen att kompromissa. Först känner du dig missnöjd, men ganska snart märker du att allting blir rätt bra i alla fall. Ett möte med en spännande och färgstark person utgör veckans höjdpunkt.

Oxen

20/4–20/5

Du vill ha folk omkring dig, får snabbt nya kontakter och försöker alltid se det positiva hos andra. Dessutom är du hjälpsam och inte rädd för besvär, och det uppskattas förstås. Samtal med en äldre släkting ger intressant information.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är nyfiken och bra på att skaffa information om de mest skilda ämnen. När folk vill veta något frågar de dig. Men du hinner inte fördjupa dig lika mycket som du skulle vilja, eftersom det händer många olika saker samtidigt.

Kräftan

22/6–22/7

Du är lyhörd och medkännande. Människor vågar prata om känsliga problem med dig, och du får reda på ett par intressanta hemligheter. I kärleken ser det väldigt positivt ut, och du får komplimanger för din starka utstrålning.

Lejonet

23/7–22/8

Du vet vad du vill men har ofta alldeles för bråttom. Om du planerar allt innan du börjar blir resultaten bättre. Men täta samarbeten och kompromisser i allmänhet passar dig inte alls – du mår absolut bäst av att vara fri och oberoende.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du pratar mycket och har stora planer. Men du kommer inte riktigt till skott, utan när det gäller blir du oväntat tveksam och tappar självförtroendet. Kräv inte några stordåd av dig själv – ta det bara försiktigt och gör en sak i taget!

Vågen

23/9–22/10

Dina känslor tycks stå i strid med förnuftet, och du behöver tid att tänka och fundera. Du får också vara uppmärksam så du inte utsätts för intriger av människor som vill använda dig för sina egna syften. Det pågår märkliga maktspel.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar någon som tycks njuta av att provocera dig och utmana alla dina åsikter. Det blir hetsiga diskussioner och ingen vill ge sig. Men du tappar inte humöret, utan kan till och med skratta åt hur olika man faktiskt kan resonera.

Skytten

23/11–21/12

Du tar ofta hand om saker som är akuta och energikrävande. När du griper in löser sig det mesta, och folk omkring dig blir imponerade. Själv börjar du leta efter nästa utmaning, men du är mer självkritisk än vad som är nyttigt.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har tur i både kärlek och vänskap. Vill du komma ut i nya kretsar finns det inga hinder, du är välkommen överallt. Det är också en bra period om du behöver tjäna lite extra pengar. Kreativa idéer har du hur många som helst.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du genomskådar snabbt människor som är falska och som alltid spelar spel. Din reaktion blir att i stället vara chockerande ärlig. Folk hajar till när du säger obehagliga sanningar, men de flesta uppskattar att du faktiskt vågar.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är rastlös och behöver mycket stimulans i form av spännande aktiviteter. Ibland tar du onödiga risker bara för att få pröva dina krafter. Dessutom är du ovanligt tävlingsinriktad och gör allt för att vinna, oavsett område.