Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 26 januari-1 februari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Många stressar och rusar hit och dit, men försök att inte ryckas med i det. Nu behöver du lugn och eftertanke, inte en massa nya krav. Att lyssna på musik, läsa och meditera ökar ditt välbefinnande betydligt, så satsa på det!

Oxen

20/4–20/5

Din diplomatiska förmåga sätts på prov när det uppstår en konflikt i din bekantskapskrets. Du bidrar starkt till att lösa situationen och kan känna dig nöjd. Det är också en bra vecka för att starta helt nya relationer och samarbeten.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du försöker ta initiativ och få saker att hända, men du blir lätt distraherad och tappar fokus. Kanske lika bra att sänka ambitionsnivån? Det har varit mycket på sistone, och du skulle nog må bättre om du bara tog det lugnt ett tag.

Kräftan

22/6–22/7

Du är intresserad av andlighet och stora livsfrågor, och ofta vill du vara ifred för att helt enkelt tänka över saker och ting. Men dina vänner måste också få sin beskärda del av din tid. Glöm inte bort en viktig bemärkelsedag!

Lejonet

23/7–22/8

Du får inte många lugna stunder. Varje gång du försöker gå ner i varv händer det något oväntat. Troligen blir du också bjuden på en resa som du har blandade känslor inför. Men den kommer att bli väldigt bra för dig, så backa inte ur!

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många järn i elden, men nu börjar det bli dags att sätta gränser. Ta inte på dig något extrajobb, ägna dig hellre åt dina nära relationer! Du kommer överens med alla slags människor och har tur i både kärlek och vänskap.

Vågen

23/9–22/10

Du får hjälp av en person som du inte väntat dig något av. Det visar sig att ni har mer gemensamt än du trott. Sedan blir du kontaktad av en gammal vän som behöver dina råd i en komplicerad fråga, så då får du själv göra en insats.

Skorpionen

23/10–22/11

Du stöter ihop med en person du inte träffat på länge. Ni har verkligen saknat varandra och har mycket att prata om. Inspiration och kreativa impulser får du också av ett litet miljöombyte. De vanliga rutinerna behöver brytas.

Skytten

23/11–21/12

Du vill skapa en trygg, snygg och komfortabel miljö hemma. Det ären bra period att storstäda, möblera om eller renovera. Du är energisk och effektiv. Relationerna inom familjen förbättras om alla slutar klaga på småsaker.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har en del praktiska saker att ta itu med, och det finns också viktiga beslut som måste fattas. Men det är inte lika brådskande som du tror just nu, så dukan gärna vänta tills du har lite merinformation. Tålamod lönar sig!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du drar i trådar och ser till att allt fungerar. Det är en mycket bra vecka för att sjösätta nya projekt, både privat och på jobbet. Enperson försöker dra in dig i något slags maktkamp, men du är smidig och lyckas undvika det.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är öppen och vänlig mot alla. Dessutom har du stark intuition och vet instinktivt hurandra känner och hur du själv ska agera i olika situationer. Ibland är det bästa att inte göra någonting alls, utan att vänta tills allt känns rätt.