Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 26 oktober - 6 november 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Någon du känner har problem som du engagerar dig i. En lösning är i sikte men går ändå inte att skynda på. Låt allt ta sin tid och ha inte dåligt samvete för att just du inte kan göra allt! Du har ju också egna saker som ska ordnas.

Oxen

20/4–20/5

Du pratar gärna om djupa livsfrågor men har inget till övers för ytligt skvaller. Vissa bekanta tappar du kontakten med, eftersom ni utvecklas åt olika håll just nu. Men nya vänner kommer in i ditt liv, och det känns spännande.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har tusensaker som måste fixas, och det är dessutom bråttom med det mesta. Humöret svajar lite, men allt går bra om du gör upp en lista och betar av den allt eftersom. Försök också ta hand om din hälsa vad gäller mat och sömn.

Kräftan

22/6–22/7

Plötsligt vet du inte vad du tyckeri vissa frågor. Du slits mellan olika ståndpunkter och behöver ventilera med vänner och bekanta. Det blir intensiva diskussioner, och du känner dig både utmanad och upplivad. Energin går på högvarv.

Lejonet

23/7–22/8

Du har mycket som behöver sorteras och även rensas ut. Det känns kanske inte så inspirerande, men om du tar dig samman och sätter igång går det hur bra som helst. Var inte sentimental, utan våga göra dig av med gammalt skräp!

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du dras åt olika håll och vet inte vad du ska satsa på. Mycket känns lockande, och du velar hit och dit. Kanske lika bra att avvakta ett tag. Var social i stället, ta hand om dina nära, hör av dig till vänner, bjud hem folk på middag!

Vågen

23/9–22/10

Du engagerar dig i frågor som rör rätt och rättvisa. Om något känns fel griper du in utan att tveka, och du formulerar dig på ett sätt som alla förstår. Det ser också ut att ljusna ekonomiskt, eftersom du är smart när det gäller affärer.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har mycket energi och tar gärna tag i nya utmaningar. Dessutom har du bestämda uppfattningar om hur allt ska göras. Du tar ledningen på ett självklart sätt och låter ingenting stå i vägen. Att kompromissa är inte din stil just nu.

Skytten

23/11–21/12

Du pysslar lite håglöst meden mängd olika saker. Det rätta engagemanget vill inte infinna sig, och du kan lika gärna göra en paus med allt ”nyttigt”. Att läsa, meditera eller bara vara ger större inspiration inför framtiden.

Stenbocken

22/12–20/1

Det är liv och rörelse. Du byter gärna miljö och kan umgås med folk från alla kretsar. Dessutom är du kreativ och kan utveckla skapande talanger som du knappt visste att du hade. Var inte så självkritisk, för det hämmar din spontanitet!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Försök ta det lugnt den här veckan. Gör det du måste, men pressa inte fram något. Det är också viktigt att du är på din vakt mot oärliga och maktgalna personer. Det finns några omkring dig, och om du tänker efter vet du vilka det är.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har bra energi och är inte rädd för att ta i. Dessutom är du duktig på att skilja det viktiga från det oväsentliga. Folk får genast förtroende för dig, och du kan få nya spännande uppgifter på jobbet. Även ekonomin blir bättre.