Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 27 april-3 maj 2023

27 apr, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Folk omkring dig har en förmåga att förvåna och överraska när du som minst väntar det. Det blir en spännande vecka med många nya insikter. Mycket energi har du också, även om du tenderar att splittra den på för många saker.

Oxen

20/4–20/5

Du försöker planera noga, men har ändå en tendens att missa viktiga detaljer. Allt går att rätta till, men det tar tid som du hellre skulle använda till annat. Det finns också människor i din närhet som behöver din hjälp just nu.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill inte såra någons känslor, så du är noga med hur du uttrycker dig. Det blir ändå missförstånd, men det är inte ditt fel. Du tar nog för mycket ansvar för vad andra känner och tycker. Undvik personer som jämt klagar på allt!

Kräftan

22/6–22/7

Du är lojal mot dina närmaste och ställer upp för dem i alla lägen. Känslomässigt är du en klippa för många. Men du behöver också tid för dig själv, när du är i din egen bubbla och samlar kraft. Konst och musik ger starka intryck.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du vill utveckla dina skapande talanger och mår som allra bäst när du får glömma praktiska plikter och bara låta fantasin flöda. Visioner och idéer har du hur många som helst. När ett viktigt möte blir uppskjutet är du lika glad för det.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att lösa praktiska problem. När andra kör fast ser du snabbt vad som kan göras. Vissa kanske inte vill lyssna på dina idéer till en början, men de får skylla sig själva. De flesta överöser dig med välförtjänt beröm.

Vågen

23/9–22/10

Du vill vara generös, köper fina presenter och kostar gärna på lite extra med mat och dryck. Försök i alla fall låta bli impulsköp, så inte ekonomin blir alltför svajig. Du behöver nog också lägga lite extra krut på jobbet.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar människor som är väldigt olika dig själv, och som du dras till just därför. Spännande vänskapsrelationer kan ta sin början. Ett ekonomiskt tillskott kommer lägligt och löser ett problem, åtminstone på kort sikt.

Skytten

23/11–21/12

Du har många åtaganden och hinner inte med allt du skulle vilja. Det gäller att prioritera, och du behöver inte ha dåligt samvete för det. När folk rycker och drar i dig får du försöka stå emot och vänligt men bestämt förklara läget.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är extra mottaglig för intryck nu och blir glad och upplyft av att gå på konserter eller utställningar. I kärleken kan det däremot kärva lite, men det går snabbt över. Det viktiga är att vara tolerant och inte älta småsaker.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har en fin förmåga att lugna människor som hetsar upp sig över bagateller. Ofta är det du som tar ansvaret i en grupp eller inom familjen. Du ser allt i stort och har

dessutom en rejäl dos humor som lättar upp stämningen.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är försiktig och tar inga risker av något slag. Inget du gör går särskilt fort, men det blir desto bättre i slutändan. Nyckelordet är tålamod. Ett besök av en släkting blir trevligt, och du får höra en del överraskande nyheter.

Annons