1:33

Veckohoroskop 27 december 2021-2 januari 2022


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Karriären står i fokus. Du kanske måste fundera över hur du vill att ditt nya år ska se på många områden, men speciellt i relation till din karriär. Om du inte trivs på jobbet är det läge att tänka om, byta jobb, inriktning eller yrkes-identitet.

Mitt råd: Kom i samklang med ditt inre.

Oxen

20/4–20/5

Öppna dig för nya möjligheter och skapa förändringar kring levnadsomständigheter under 2022. Förbättra något kring hälsa och livsstil. Satsa på bättre kost och nya vanor.Dra ner på tempot och ägna mer tid åt ditt inre. Meditation och yoga ligger helt rätt.

Mitt råd: Nya mål och drömmar.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Från den 2:a börjar en gynnsam period till den 13:e. Du kan ställas inför några viktiga beslut som kräver eftertanke. Vänta med beslut och gå tillbaka och fixa till detaljer som du missat och som kan förbättra ditt livi helhet.

Mitt råd: Börja ditt nya år med bra beslut och nya mål i sikte.

Kräftan

22/6–22/7

Nymånen den 2 januari passar för nystart i relationer. Det är dags att rensa ut och välja bort det som inte känns rätt längre. Om du tar dina egna behov på allvar kan det komma att sluta riktigt bra. Ge större utrymme till din hälsa och ditt välbefinnande.

Mitt råd: Navigera med uppmärksamhet.

Lejonet

23/7–22/8

Ligg lågt med det romantiska några veckor framåt. Du kan lätt gå bort dig i dimman och inte hitta rätt väg just nu. Nymånen passar för att se över dina vardagsrutiner och göra förändringar som passar bättre in på dina vardagsbehov.

Mitt råd: Få koll på stressen och förbättra din sömn

Nyfiken på din helg? Horoskop 23 december-3 januari

Jungfrun

23/8–22/9

Var uppmärksam på din väg just nu. Allting kan verka gå smidigt framåt, men en överraskning väntar i mitten av månaden som sätter hinder i vägen för fortsatt frammarsch. Bolla dina idéer med vänner och kollegor som du delar intressen med, så kan det bli en bättre lösning.

Mitt råd: Var tydlig.

Vågen

23/9–22/10

Nymånen står i ditt privata område och passar för nystart kring familjeangelägenheter. Sätt nya gemensamma mål och skapa praktiska strukturer för att nå dem på sikt. Se till att må så bra som möjligt de närmaste veckorna. Impulsiva beslut kan skapa stress och oväntade skeenden.

Mitt råd: Pausa.

Skorpionen

23/10–22/11

Du behöver förnya något kring din kommunikation och bli mer tillgänglig för dem du arbetar tillsammans med. När stressen ökar minskar ofta kommunikationen vilket skapar spänningar i dina relationer. Ventilera dina känslor lite oftare och dela med dig av dina tankar.

Mitt råd: Öka gemenskapen.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars står i ditt tecken och utmanas av Neptunus den 9:e 10:e och 11:e. Ligg lågt och dra ner på aktiviteter. Din känslighet kan öka, och ditt immunförsvar bli svagare. Ta hand om din hälsa och lägg in färre aktiviteter på schemat.

Mitt råd: Nymånen passar för nystart kring inkomstmöjligheter.

Stenbocken

22/12–20/1

Det kan vara mycket som sker i ditt liv på flera nivåer just nu, och det nya året handlar om att skapa förändringar som passar bättre in på dina behov. Satsa på nya strukturer som befrämjar din hälsa och förbättrar relationerna till omvärlden.

Mitt råd: Våga utmana dig själv och prova på något nytt

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Ditt behov av frihet och kreativitet ökar, men hinder kan stå i vägen för det du verkligen vill göra. Slösa inte bort din energi på irritation när saker och ting inte går precis din väg. Räkna med några veckor av berg och dalbana innan du finner din inre ro och harmoni.

Mitt råd: Utveckla ditt tålamod.

Fiskarna

20/2–20/3

Nymånen passar för att skapa nya drömmar och mål inför det nya året. Din planet Jupiter står gynnsamt hela året och bidrar till möjligheter och en positiv utveckling. Men sätt gränser och tänk noga igenom dina beslut. Risken är annars stor att du tackar ja till alldeles för mycket.

Mitt råd: Måttlighet.