Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 27 juli-2 augusti 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Med energi och optimism tar du tag i saker som behöver göras. Det mesta går snabbare än väntat, och du hinner också hjälpa andra som inte är lika effektiva som du. Dessutom är du smart när det gäller pengar, och ekonomin får ett lyft.

Oxen

20/4–20/5

Ingen vet riktigt vad du planerar, och det gäller i både stort och smått. Du tycker om att göra det som ingen väntar sig. Väldigt envis är du också. Det är ingen idé att starta nya samarbeten, för de lär spricka ganska snart.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du känner en inre rastlöshet som är svår att förklara. Det blir bättre om du tar för dig något i något fysiskt krävande projekt. Då kan du helt koncentrera dig på det i stället för att tankarna far åt alla håll. En resa blir också bra för dig.

Kräftan

22/6–22/7

Du är energisk och jobbar hårt för att visa både dig själv och andra att du duger. Framgångarna radas upp och självförtroendet stiger. Men ta inte i för häftigt – det måste också finnas tid till rekreation och att ”göra ingenting”.

Lejonet

23/7–22/8

Du analyserar dina med-människor och försöker förstå varför de beter sig som de gör. Det blir många djupa och intressanta samtal. Någon anförtror dig en hemlighet, och den måste du bevara för dig själv även om det är svårt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många bollar i luften och lyckas jättebra med det mesta du företar dig. Visst är det stressigt också, men du tycker om att vara efterfrågad. Dessutom har du förmåga att snabbt suga åt dig ny, viktig information och kunskap.

Vågen

23/9–22/10

En kritisk person har ögonen på dig och hoppas att du ska göra något misstag. Gå inte i fällan utan var tvärtom extra noggrann! Även i kärlek bör du hålla huvudet kallt och lyssna minst lika mycket på förnuftet som på dina impulser.

Skorpionen

23/10–22/11

Personer inom familjen eller släkten kräver mycket uppmärksamhet. Det finns dessutom ett komplicerat problem som du kan hjälpa till att reda ut. Det tar lite tid, men du är lojal och vill absolut inte göra människor besvikna.

Skytten

23/11–21/12

Du är ambitiös och ser till att skaffa dig för-delar genom att alltid vara alert. Inget tillfälle går dig förbi. Det är en bra vecka för att starta jobbrelaterade projekt. I kärleken uppstår däremot en kris, men den är snabbt övergående.

Stenbocken

22/12–20/1

Du ifrågasätter det mesta, inklusive dina egna åsikter. Dina relationer är antingen fantastiska eller jättedåliga. Allt svänger hit och dit på ett ovanligt sätt, och det är både spännande och skrämmande. Det gäller att leva i nuet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du gillar att säga och göra oväntade saker bara för att rubba folks cirklar. Men du gör det med humor, så ingen tar illa upp. Ett stort frihetsbehov har du också, och om någon är påflugen eller efterhängsen drar du dig undan.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har ett högt tempo, och även rent tankemässigt går det så fort så du knappt hinner med dig själv. Var försiktig med pengar – håll nere impulsköpen till ett minimum och ha också koll på var du lägger plånboken och andra värdesaker!