1:33

Veckohoroskop 27 maj-2 juni 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det är lite rörigt i tillvaron just nu. Du försöker organisera men omständigheter utanför din kontroll ställer till det. Bli inte upprörd utan behåll lugnet! Allt ordnar sig så småningom, även om det inte blir exakt på det sätt du väntat dig.

Oxen

20/4–20/5

Ekonomi och affärer står i centrum och du har viktiga avväganden att göra. Ska du satsa på trygghet eller våga ta en risk? Det finns en person i din närhet som har kloka åsikter, och det är bra för er båda att samarbeta.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är ivrig när det gäller att förmedla dina tankar och åsikter men orden kommer inte ut på det sätt du vill. Det blir ofta för krångligt och missförstånd uppstår. Som tur är kan både du själv och andra skratta åt det hela.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar tag i saker som måste göras och hoppas att andra ska erbjuda sig att hjälpa till. Men alla tycks vara inne i sitt och du blir lite besviken. Kanske måste du vara tydligare med vad du vill? Klarspråk brukar löna sig.

Lejonet

23/7–22/8

Du kommer överens med alla slags människor. Även en person du tidigare haft en konflikt med visar sig från sin bästa sida och ni har ett bra och klargörande samtal. På jobbet är en del nya och intressanta förändringar på gång.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Nu gäller det att samarbeta. Bry dig inte om gammal prestige och lås dig inte vid förutfattade meningar. Någon du inte trott på kan visa sig ha riktigt bra lösningar på flera besvärliga problem. Du gör också en ny och trevlig bekantskap.

Vågen

23/9–22/10

Du har del nya spännande idéer som du vill testa i verkligheten. Men många har svårt att förstå hur du tänker, och därför får du inte den respons du hoppas på. Ge inte upp – om du uttrycker dig tydligare vinner du över folk på din sida!

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill lära känna människor på djupet och har ingen större lust att sitta och prata om trivialiteter. En av dina bekanta kritiserar dig för det och du inser att ni inte har något gemensamt längre. En god affär förbättrar ekonomin.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du pratar ofta om ämnen som är både viktiga och komplicerade. Dina analyser är träffsäkra och människor vågar öppna sig eftersom de märker att du verkligen bryr dig om dem. I kärleken är det intensivt och passionerat.

Stenbocken

22/12–20/1

Du startar något nytt, trots att du inte är helt säker på att det är vad du vill. Ha inte så bråttom! Det finns en risk att du låter andra pressa fram beslut som passar dem utmärkt, men som du själv inte kommer att bli nöjd med.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du gillar att jobba praktiskt med både egna och andras projekt. När någon behöver dig finns du genast där med olika roliga idéer. Men även om du är energisk så är du inte uthållig, och problemet blir att avsluta saker och ting.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill hålla dig väl med alla, även om du inte tycker om dem innerst inne. Människor som söker gräl och konflikter förstår du dig inte alls på, så du undviker dem instinktivt. Ditt mjuka sätt och din goda diplomati vinner i längden.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig