1:33

Veckohoroskop 28 juli - 3 augusti 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är i ditt esse när du får gå på fest träffa folk och delta i diskussioner. En ny bekantskap kommer in i ditt liv och ni har mycket gemensamt. Det är också en bra vecka för att planera eller boka en resa som du drömt om länge.

Oxen

20/4–20/5'

Du är snabbtänkt och lyckas lösa flera akuta problem. Inget känns direkt besvärligt och de små motgångar som trots allt kommer ser du som spännande utmaningar. Men du har också en tendens till arrogans och överdriven envishet.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gör framsteg men vågar inte riktigt lita på dem. Det känns som att du tar två steg fram och ett tillbaka. Det är dags att lyssna på de vänner som gör allt för att stötta och uppmuntra dig - de kanske ser klarare än du gör själv!

Kräftan

22/6–22/7

Du bestämmer dig för att ta det lugnt och njuta av de små tingen i tillvaron. Vissa nyttiga men tråkiga sysslor läggs på hög tills vidare men en viss koll har du ändå. När det gäller ekonomiska avtal bör du läsa det finstilta noga!

Lejonet

23/7–22/8

Du stöter ofta ihop med människor som är irriterade och uppe i varv. Dina försök att lugna dem lyckas inte så bra, utan innebär bara att även du blir stressad. Det är nog egentligen bäst att du avvaktar och håller dig på din kant.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du behöver nya intryck och mår bra av att byta miljö. Men det finns också mycket att göra hemma, så du blir lite kluven. Det viktiga är att du fattar egna beslut och att du planerar din tid istället för att skvätta energi hit och dit.

Vågen

23/9–22/10

Du är intresserad av personlig utveckling både för din egen och andras del. Ofta uppmuntrar du människor att göra sådant de har talang för men tidigare inte vågat sig på. Någon som haft dåligt självförtroende blir starkare tack vare dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Nya intressanta människor kommer in i ditt liv och du lär dig mycket genom dem även om det tidvis är stormigt. Du måste vara diplomatisk när det behövs. Det är också en bra tid för att resa eller göra affärer med utlandet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är intresserad av både hälso-frågor och inre utveckling, och du lär dig helt nya saker. Ofta behöver du vara ifred för att smälta all kunskap, men många söker ditt sällskap och det blir fullt upp nästan jämt. Våga säga nej ibland!

Stenbocken

22/12–20/1

Du lyssnar och blir inspirerad när andra berättar om sina intressen. Nu vill du också börja med något nytt, något som du inte har prövat förut och som låter dig testa dina egna gränser. Du tänker framåt och tror på dig själv!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du har saker runt familjen och/eller bostaden som måste ordnas. Det tar energi men är också givande. Men det är viktigt att planera allt, även detaljerna, annars blir det onödigt stressigt. En utgift blir mindre än du trott, som tur är.

Fiskarna

20/2–20/3

Ekonomin står i fokus. Ett avtal eller kontrakt blir fördelaktigt om du genomdriver de ändringar du planerar. Du får också en gåva som representerar ett visst värde. Optimismen ökar för varje dag, och det gäller även i kärlek.