1:33

Veckohoroskop 28 juni-5 juli 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Kärleksplaneterna Venus och Mars står i ditt romantiska område flera veckor framåt. Passa på att gå ut och roa dig, öppna dig för romantiska äventyr och utveckla dina fritidsintressen. Ta fram din kreativa sida och visa mer av vem du är.

Mitt råd: Lägg in fler nöjen på schemat.

Oxen

20/4–20/5

Det kan ha varit en hel del nytt som du behöver tid att anpassa dig till. Ta ett steg i taget och få pusselbitarna att falla på plats. Undvik att göra ekonomiska investeringar de närmaste veckorna och se över dina utgifter.

Mitt råd: Håll hårt i plånboken och planera alla dina utgifter i detalj.

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är fritt flöde framåt och du kan få en massa nya idéer som du vill prova på i praktiken. Det kan vara lätt att få ett samarbete att fungera med ett syskon eller en nära vän som bor i närheten. Men undvik att splittra dig åt många olika håll och fokusera på högst två saker.

Mitt råd: Rikta in dig.

Kräftan

22/6–22/7

Om du varit uppmärksam på hälsan och gjort justeringar som passar in på dina behov, kan du slappna av och njuta lite extra denna veckan. Om du missat att ta hand om dina fysiska behov bör du lägga in en högre växel och leva extra sunt fram till nymånen den 10:e.

Mitt råd: Låt naturen läka dig.

Lejonet

23/7–22/8

Kärleksparet Venus och Mars står i ditt tecken och tar fram lusten för sex, passion och romantik. Satsa på att skapa en roligare och mer tillfredställande tillvaro genom att vara mer dig själv och gör saker som ger ett leende på läpparna.

Mitt råd: Locka fram din glädje och kreativitetslust.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det kan uppstå missförstånd i relationen som kan påverka dina mål och din inriktning i karriären. Undvik att fatta viktiga beslut och låt allting som sker lägga sig innan du agerar på situationen. Saker och ting är kanske inte alls som de framstår just nu.

Mitt råd: Släpp oron och få energi.

Vågen

23/9–22/10

Rikta in dig på gruppgemenskap och gör saker tillsammans med dina vänner och andra grupper som delar dina intressen. Umgänge är extra bra för dig i den här perioden. Planera in en fest för dina vänner och har roligare tillsammans.

Mitt råd: Umgås med vänner, njut och ha kul.

Skorpionen

23/10–22/11

Ta ett modigt steg för att göra förändringar som gör dig lyckligare. Använd den erfarenhet du lärt dig som gjort dig till en visare individ och lita på dig själv att du gör rätt. Låt inte andra personer definiera dig och din lycka.

Mitt råd: Finn ny mening i din tillvaro som skänker dig glädje och livslust.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är viktigt att du är klar och tydligt i din kommunikation. Missförstånd kan lätt uppstå om du inte är uppmärksam på vad du säger. Din intuition är ovanligt stark just nu. Du får snabba svar i ett givet ögonblick om du lyssnar inåt.

Mitt råd: Få kontakt med din inre värld och njut av ensamma stunder.

Stenbocken

22/12–20/1

Du kanske måste dra till svångremmen för att klara ekonomin på ett smidigare sätt. Se över dina utgifter och skala bort onödiga utgifter. Gör långsiktiga planer och undvik snabba klipp. Glada nyheter kan komma genom vänner eller syskon.

Mitt råd: Prata framtidsplaner med dina nära och kära.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus fortsätter att sätta press på dig och du kan ha stressdagar med hög arbetsbelastning. Säg nej innan du säger ja och tänk alltid efter före. Nu krävs noggrann planering så du inte överanstränger dig. Lägg in tid för avkoppling på schemat och tänk välbefinnande främst.

Mitt råd: Lagom är bäst.

Fiskarna

20/2–20/3

Bra vecka för kreativitet och fritidssysslor som tar fram mer av ditt sanna jag. Spendera tid med dina barn och gör roliga saker tillsammans. Ge dig ut på ett äventyr, gör ett miljöombyte eller prova på något helt nytt som tänjer på vardagsgränserna.

Mitt råd: Finn glädjen i vardagen.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021