Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 28 september - 4 oktober 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är aktiv och tar många egna initiativ. Helst ska det hända något hela tiden. Dessutom gillar du att bestämma, och du kan uppfattas som burdus ibland. I tävlingar klarar du dig bra, eftersom du ger allt vad det än gäller.

Oxen

20/4–20/5

Du är hjälpsam och serviceinriktad. Ofta läser du av folks behov och vet därför precis vad de behöver. Men du måste också göra saker enbart för din egen skull ibland. Ladda batterierna genom att utveckla dina skapande talanger!

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har många idéer och trivs när du är igång med olika projekt. Många blir inspirerade av dig. I grupper och föreningar får du en framträdande roll även om du inte aktivt strävar efter det. Även ekonomin får en skjuts i rätt riktning.

Kräftan

22/6–22/7

Du träffar enperson som är kompromisslös och rakt på sak. Ni har en del diskussioner, och det blir oftast du som får ge dig. Det betyder inte att du har fel, utan snarare på att du inte har lika stort ego eller hävdelsebehov.

Lejonet

23/7–22/8

Du värdesätter ärlighet och blir väldigt besviken när du upptäcker att någon inte håller sig till sanningen. Kanske har du varit för godtrogen, men det kan du ju också lära dig något av. Tänk positivt i stället för att gräma dig!

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har sinne för detaljer och vill göra allt så bra som möjligt. Kanske är du onödigt självkritisk ibland – den perfektion du eftersträvar kan vara omöjlig att uppnå. Gläd dig i stället åt att folk omkring dig verkar nöjda med det du gör

Vågen

23/9-22/10

Du har ett ganska fulltecknat schema, och frågan är om du inte har bokat upp dig på för mycket. Försök ställa in några av de mest betungande aktiviteterna. Förhoppningsvis finns det andra personer som kan träda in i ditt ställe.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är effektiv i korta ryck, men det är viktigt att du vilar mellanvarven. Jämför dig inte med andra, utan följ din egen rytm. Du behöver inte alltid vara först och bäst. Ett besök av en släkting blir veckans glada höjdpunkt.

Skytten

23/11–21/12

Du är snabbtänkt och kreativ. Dessutom intresserar du dig för hälsofrågor och får mycket ny kunskap genom att läsa och prata med kunniga personer. Det känns inspirerande att införa sundare vanor vad gäller kost och motion.

Stenbocken

22/12–20/1

Det är svårt att hålla något hemligt för dig. Du är bra på att lägga ihop ett och ett; tankarna rör sig blixtsnabbt och du har bra intuition dessutom. Konflikter både på jobbet och i vänkretsen kan lösas tack vare dina insatser.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du bemöter det som händer, både med- och motgång, med en filosofisk, stillsam humor. Personer som brukar hetsa upp sig över småsaker blir lugnare i ditt sällskap. Men du pratar inte mycket om dig själv, om du inte blir direkt tillfrågad.

Fiskarna

20/2-22/3

Du lyckas med en svår uppgift och kan känna dig väldigt nöjd med dig själv. Dessutom har du tur med något som rör avtal och/eller pengar. Ta det gärna lugnt ett tag innan du kastar dig över nästa utmaning! Energin behöver fyllas på.