Veckohoroskop 29 september-5 oktober 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill ha lite lyx, flärd och guldkanter på tillvaron. Plikter och rutiner skjuter du helst upp, men på fester är du i ditt esse. Det kan också komma goda nyheter från en yngre person som du har väldigt starka känslor för.

Oxen

20/4–20/5

Du har en tendens att glömma saker du lovat göra eftersom det dyker upp mycket som känns roligare. Om du inte vill tappa greppet så är det kanske dags att börja skriva listor och att prioritera det som absolut måste göras.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill pröva dina krafter så du söker dig till äventyr och utmaningar. Energin är på topp, allt går fort och du är modigare än de flesta. Men kanske borde du planera dina aktiviteter lite bättre istället för att följa alla impulser.

Kräftan

22/6–22/7

Du oroar dig ofta för saker du inte kan påverka och det innebär att humöret dalar och du tappar energi. Försök istället byta perspektiv: Lev i nuet, och uppskatta de små vardagliga guldkorn som finns omkring dig hela tiden.

Lejonet

23/7–22/8

Du får positiv uppmärksamhet från alla möjliga håll. Men ett samarbete blir oväntat krångligt och du har svårt att få din vilja igenom. Frustrerande, för du vet att du har rätt. Var diplomatisk så blir det som du vill efter ett tag!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är inne i en spännande period. Utvecklingen går snabbt, ingen dag är lik den andra, och ibland längtar du faktiskt efter att allt ska vara "vanligt". Men det viktiga är att vara alert och att våga ta plats. Du har många ögon på dig.

Vågen

23/9–22/10

Du är diplomatisk och kommer överens med alla slags människor. Många som träffar dig för första gången blir charmade av din öppenhet och humor. Om du är singel kan det bli en blixtrande romans med en mycket färgstark person.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har svårt att väga dina egna intressen mot andras. Ibland är du eftergiven och andra gånger alldeles för påstridig, och det kan vara förvirrande för omgivningen. Erkänn din osäkerhet så kommer du att mötas av förståelse.

Skytten

23/11–21/12

Den här veckan innehåller flera inspirerande möten. Vissa är planerade och andra helt oväntade. Är du singel finns det stora chanser att träffa en partner som passar dig perfekt. Du har stark utstrålning och märks i alla sammanhang.

Stenbocken

22/12–20/1

Förändringar sker på många plan. Du är inte sentimental utan blickar framåt och känner dig förväntansfull inför allt som är på gång. Tempot är högre än vad du orkar med i längden men det flyter i alla fall på hyfsat just nu.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du ligger i startgroparna, laddad och beredd på att det ska hända något spännande när som helst. Det kommer det att göra också men det kan bli aningen senare än du tror. Bra ser det ut i alla fall, så fortsätt tänka positivt!

Fiskarna

20/2–20/3

Du behöver vara för dig själv ibland så att du kan bearbeta den senaste tidens intryck. Men du är samtidigt rastlös och vill uppleva nya äventyr och du har en underliggande känsla av frustration. Yoga och meditation är välgörande!