Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 3-9 augusti 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har ett stort hävdelsebehov och vill vara först med saker, oavsett vad det gäller. Allt blir en tävling, och det har det goda med sig att du överträffar dig själv hela tiden. Men du tar en del risker också, ibland helt i onödan.

Oxen

20/4–20/5

Du är utåtriktad och generös. I alla sällskap är du den som håller i trådarna och ser till att ingen hamnar utanför. Dessutom går det framåt i kärleken. Din öppenhet gör att du lätt blir förälskad, och du vågar uttrycka dina känslor.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av människor, av deras egenheter och olika åsikter. Ibland hamnar du i diskussioner som får dig att ompröva saker du tagit för givna, och det är jobbigt men också nyttigt. Du ser dina närmaste i ett nytt ljus.

Kräftan

22/6–22/7

Det rör sig på många fronter. Du trivs bra, eftersom nästan allt tycks utvecklas åt det håll du önskar. En bra affär går i lås, det är harmoni inom familjen, och du får flera nya intressanta bekanta. Fortsätt ta egna initiativ!

Lejonet

23/7–22/8

Du är väldigt upptagen men får ändå inte så mycket gjort. Tiden tycks bara försvinna i ett rasande tempo. Dessutom blir du ofta irriterad för småsaker som du nästa dag har glömt helt och hållet. Ladda ur genom fysisk aktivitet.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är rastlös och otålig. När andra är långsamma försöker du skynda på dem, men det är inte alla som uppskattar det – det kan tvärtom bli en motreaktion, så du får göra allt själv. Fördelen är att du får det exakt som du vill ha det.

Vågen

23/9–22/10

Du vill ha nya friska vindar i ditt liv. Men samtidigt vill du bevara allt du redan har, så du står inför viktiga avvägningsfrågor. En annan persons agerande gör att det du funderar på ställs på sin spets, och ett beslut tvingas fram.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar människor med inflytande, och en av dem fattar tycke för dig. Ta vara på den kontakten! Ett projekt blir inställt eller uppskjutet, men det behöver inte vara en nackdel. Förutsättningarna blir ännu bättre längre fram.

Skytten

23/11–21/12

Du är bra på att organisera, särskilt om du får gå in och påverka även de små detaljerna. Ofta lägger du märke till saker som andra missar. Men du kan också vara väldigt kritisk på ett sätt som sårar människor, så tänk på vad du säger!

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill att det ska hända saker, och om ingen annan gör något tar du egna initiativ. Ofta har du många bollar i luften, och på något märkligt sätt har du koll på allt. Även ekonomin går framåt, tack vare en smart investering.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du får många fördelar genom andra människor. Det lönar sig alltså att vara aktiv och ta nya kontakter. En person som funnits länge i din krets tycks också få större betydelse än tidigare. Troligen tar ni upp ett gemensamt intresse.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är lite stökigt omkring dig. Dels är det rörigt med allt praktiskt, och dels blir några du känner ovänner. Men det är inget allvarligt, och just nu är det lika bra att du inte blandar dig i så mycket. Ta det lugnt och pyssla med ditt!