Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 30 juni - 5 juli 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Mycket händer på en gång det är verkligen intensivt. Du hinner inte smälta alla intryck och det är svårt att planera saker. Men humöret är bra, och energimässigt överträffar du de flesta. En utflykt blir mer spännande än du tror.

Oxen

20/4–20/5

Det känns som att du ligger i startgroparna och väntar på något nytt. Men du är ändå försiktig och tar inga direkta initiativ. Mest alert är du när det gäller pengar. Finns det möjlighet att göra en god affär agerar du snabbt och smart.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är energisk, utåtriktad och rastlös. Det händer alltid något runt dig, ofta sådant som ingen väntar sig. Dessutom är du väldigt bra på att prata om de mest skilda ämnen. Om du ska tala inför i en större grupp går det utmärkt.

Kräftan

22/6–22/7

Du tänker på saker som hänt för länge sedan och du inser att du har lärt dig mycket av alla olika erfarenheter. Nu känns det viktigt att gåvidare men det är inte läge för att fatta drastiska beslut. Tålamod och planering behövs.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill skapa en harmonisk atmosfär omkring dig och det gäller på både inre och yttre plan. Oavsett hur människor beter sig försöker du vara vänlig och få dem att må bättre. En konflikt upphör, åtminstone tillfälligt, tack vare dig.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du fattar flera viktiga beslut och det tycks vara en del pengar inblandade. Vissa ifrågasätter dig men du låter dig inte rubbas. I nära relationer är det omväxlande lugnt och stormigt och du behöver ofta vara för dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Ett bekymmer lättar betydligt och plötsligt andas du friare. Nu är det dags att tänka framåt och att våga lite mer än tidigare. Ett erbjudande du inte brytt dig om kommer tillbaka, och du fattar ett snabbt och djärvt beslut.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har stora planer men de går inte riktigt i lås. Det gäller att inte tappa humöret eller ha för bråttom! Om du tänker långsiktigt uppenbaras snart helt nya möjligheter. En fest du sett fram emot kommer tyvärr att bli uppskjuten.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du kommer överens med alla slags människor. Om någon är på dåligt humör lättar du upp stämningen med skämt och roliga kommentarer. Ekonomin ser också bra ut och du klarar både planerade och oväntade utgifter tack vare lite tur.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är energisk och veckan är utmärkt för att fixa och pyssla hemma. Det finns mycket som behöver göras och allt flyter på jättebra när du väl kommer igång. Passa också på att kontakta släktingar som du inte hört av dig till på länge.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du får många bevis på uppskattning. Slå inte ifrån dig utan ta emot komplimangerna med glädje! Kärleken får också en puff i rätt riktning – det ser riktigt spännande ut! En kortare resa ger både intressanta och oväntade intryck.

Fiskarna

20/2–20/3

Dina relationer är intensiva och också en aning stökiga. Folk beter sig inte riktigt som du förväntat dig. Du vill förstås vara vän med alla, så du vrider nästan ut och in på dig själv i din iver att hitta kompromisser som fungerar.