Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 30 mars-5 april 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det känns viktigt att ställa upp när människor behöver dig. Du lyckas reda ut en trasslig situation på ett både snabbt och oväntat sätt. Veckan är också bra för alla slags ekonomiska förhandlingar. Du kan göra riktigt bra vinster.

Oxen

20/4–20/5

Du försöker smälta in i olika sociala sammanhang, och du attraherar alla möjliga sorters människor. Vissa är dock alldeles för dominanta för din smak. Det är bara att inse att du inte kan hålla dig väl med alla, hur du än försöker.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket att pyssla med, och det flyter på i lagom takt. Det kommer också ett erbjudande om en resa eller utflykt, och där måste du bestämma dig snabbt. Ta chansen att uppleva något nytt, det kommer att bli inspirerande!

Kräftan

22/6–22/7

Du är framåt och tar massor av nya initiativ. De projekt du startar för dock med sig mycket jobb, och risken är att du tröttnar på halva vägen. Du är stark men inte uthållig, och behöver någon som knyter ihop alla lösa trådar.

Lejonet

23/7–22/8

Du har ett stort behov av ordning och struktur. Det är dags att satsa tid och pengar på att skapa effektiv förvaring för papper och prylar! Mycket energi går också åt till att hjälpa vänner och bekanta som har det trassligt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är fylld av energi och inspiration. Det du tänkt göra blir av, och snabbt går det också. Men när det inte händer något, när det uppstår pauser och döda punkter, blir du nervös. Försök gå ner i varv, och låt det vara lugnt ibland!

Vågen

23/9–22/10

Dina relationer är intensiva och fyllda av starka känslor. De nya människor du lär känna är speciella och kommer att påverka dina åsikter i många frågor. Du är öppen för att tänka i nya banor, till din egen förvåning ibland.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar en person som berör dig starkt, och en viktig vänskap kan utvecklas mellan er. Ni har många likartade erfarenheter och kan prata öppet även om känsliga ämnen. Det kommer också ett intressant förslag som rör ekonomin.

Skytten

23/11–21/12

Flera personer hör av sig och vill träffa dig, men du har svårt att bestämma något. Du vill vara fri att ta dagen som den kommer och gör motstånd mot allt långsiktigt planerande. Känslorna går upp och ner utan att du vet varför.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är snabb i både tanke och handling. Men det gäller att också vara noggrann, särskilt när det gäller papper och kontrakt. En släkting ger dig vissa bekymmer, kanske handlar det om orättvis kritik. Försök bemöta den med humor!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Allt går åt rätt håll, och fort går det dessutom. Vissa saker som du kämpat med länge får en lösning som gör att du måste tänka i nya banor, men det är enbart positivt. Någon typ av kurs eller utbildning blir också aktuell.

Fiskarna

20/2–20/3

Du märker att vissa människor kommer med dubbla budskap hela tiden. Vad och vem ska du tro på? Just nu är det bra att vara försiktig, inte fatta viktiga beslut eller gå in i krävande samarbeten. Var så självständig som möjligt!