Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 31 augusti - 6 september 2023

31 aug, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du har en del negativa personer omkring dig, och ni drar ner varandras humör. Försök se saker från den ljusa sidan och uppskatta de små guldkornen i vardagen, i stället för att tänka på sådant som är dåligt. Meditation är också bra.

Oxen

20/4–20/5

Du är kreativ och löser problem på oväntade sätt. Ofta kan du hjälpa personer som kört fast, och det uppskattas förstås. Stark utstrålning har du också, och du tar plats i alla sammanhang. Någon du inte lagt märke till är förälskad i dig.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det finns projekt hemma som det är dags att ta tag i. Lite krångligt är det nog i början, men du är energisk och får mycket gjort. Sedan kan du med gott samvete unna dig en belöning. Du blir dessutom bjuden på en fest eller middag.

Kräftan

22/6–22/7

Du är noga med hur det ser ut omkring dig. Det ska vara rent, snyggt och städat. Det börjar också bli dags att byta ut en del saker hemma. Pengarna räcker inte till allt du drömmer om, men om du letar kan du göra oväntade fynd.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är skärpt och effektiv när du gör saker som verkligen intresserar dig. Men när det handlar om sådant som är ”tråkigt men nödvändigt” blir det svårare. Du tappar fokus och kan göra oväntade slarvfel, så kolla allt en extra gång!

Jungfrun

23/8–22/9

Du har djupa och viktiga samtal med dina närmaste. Något som varit dolt kommer fram i ljuset, vilket på sikt är väldigt positivt. Ekonomi är också ett viktigt tema. Gör gärna affärer, men läs först det finstilta flera gånger!

Vågen

23/9–22/10

Du gillar inte att sitta och vänta, utan att något händer. Ta egna initiativ i stället för att vänta på att andra ska hitta på något! Du mår bäst av att göra enkla, okomplicerade saker som inte kräver en massa analys och planering.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill ta det lugnt och tänka över saker och ting. Ofta får du väldigt bra idéer när du är för dig själv och inte har några krav på dig. Energin är däremot lite svajig, så när du gör något tar det tid. Se till att du har goda marginaler!

Skytten

23/11–21/12

Du är bra på att organisera och dra i trådar där det är många människor inblandade. Det innebär också att folk litar så mycket på dig, så de glömmer att göra något själva. Var uppmärksam, så du inte får dra ett för tungt lass!

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du fungerar bra i grupper, särskilt när det handlar om jobb. Din förmåga att kompromissa ökar, och du lyckas få alla omkring dig att dra åt samma håll. Men ekonomin behöver en översyn, och du måste vara noga med papper och kvitton.

Vattumannen

21/1–19/2

Med viss förvåning ser du hur människor omkring dig hetsar upp sig över rena småsaker. Du försöker lugna ner stämningen och lyckas ganska bra med det. Livs­åskådning, andligt sökande och filosofiska frågor intresserar dig mycket.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är medveten om pengars värde och försöker tänka långsiktigt när det gäller inköp och investeringar. Nu kan du också tjäna en hacka på att sälja saker du inte längre behöver. Leta i gömmorna – det finns nog mer där än du tror!

Annons