Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 4-10 augusti 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill helst bestämma allt själv men nu bör du kompromissa i en viktig fråga. Resultatet blir ändå bra, du kan slappna av. Harmonin i nära relationer ökar. Dessutom kommer du iväg på ett spännande kulturellt evenemang.

Oxen

20/4–20/5

Du har mycket energi och är igång med något nästan jämt. Saker du länge haft på din att göra-lista kan äntligen betas av. Det är också en fest på gång som blir roligare än du tror från början. Är du singel kan du träffa en ny kärlek!

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du behöver koppla av och låta saker ligga till sig innan du sätter igång något. Intuitionen är starkare än energin just nu så det gäller att lyssna inåt. Konfliktsökande människor bör du undvika, du kan ändå inte hantera dem.

Kräftan

22/6–22/7

Du engagerar dig i andra människor och ser snabbt vilka behov de har. I vänkretsen blir du en samlande gestalt som gör allt för att skapa harmoni. Men du kan tyvärr inte lösa alla andras konflikter fast du verkligen försöker.

Lejonet

23/7–22/8

Du värderar din personliga frihet högt, och även i kärleken behöver du en viss distans. Om någon försöker styra dig reagerar du med att göra precis tvärtom. Starta inga nya samarbeten, för risken är att de tar slut oväntat snabbt.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Nu gäller det att du kan göra flera saker samtidigt. Det händer nämligen mycket på olika områden, och det är stressigt men roligt. Ett oplanerat miljöombyte ger stor inspiration. Mycket pengar går åt, men du har ändå bra kontroll.

Vågen

23/9–22/10

Du står inför en valsituation och motstridig information gör det osedvanligt svårt att fatta beslut. Det är inte heller så bråttom som du tror. Låt saker och ting mogna till sig ett tag istället, då blir det bättre på lång sikt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill göra något rejält och praktiskt, så du sätter igång med allsköns projekt. Till en början går det bra, men du är inte lika uthållig som du tror. Mycket kommer av sig på halva vägen, om du inte ser till att få hjälp av andra.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Veckan är perfekt för att förnya och försköna hemma. Du är kreativ och kan åstadkomma mycket med enkla medel. Det passar extra bra eftersom du troligen får oväntade gäster. Du är som vanligt generös och välkomnar alla på bästa sätt.

Stenbocken

22/12–20/1

Ekonomin får ett lyft och du kan köpa något du gått och tittat på ett tag. Det kan också löna sig att göra riktigt långsiktiga investeringar. Du har dessutom framgång i kärlek, så våga visa dina känslor och ta lite egna initiativ.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din intuition är förstärkt och du reagerar på alla stämningar och vibrationer i din omgivning. Ibland kan du till och med känna på dig vad som ska hända. Men du håller mycket inom dig, och kanske är du rädd att inte bli förstådd?

Fiskarna

20/2–20/3

Du försöker göra allt och lite till på en gång. För en begränsad tid fungerar det att ha många bollar i luften, men i längden orkar du knappast med det. Börja träna på att säga nej till saker som egentligen inte är viktiga för dig!