Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 4-10 maj 2023

04 maj, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Humöret växlar flera gånger om dagen. Ibland blir du oresonligt arg över rena småsaker, andra gånger kan du se det komiska i allt. Det är bra om du kan få lite mer tid för dig själv, så du hinner bearbeta saker som händer.

Oxen

20/4–20/5

Du träffar roliga människor och gillar att röra dig mellan olika sociala sammanhang. En fest som du är med och ordnar blir lyckad. Det ligger dessutom romantik i luften, och är du singel kan du träffa någon som passar dig perfekt!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av sociala frågor och tänker ofta på hur framtiden ska bli. Ett samarbete med någon som är yngre än du själv ger stort utbyte för er båda. Du får dessutom intressanta vänner som är helt olika dina vanliga bekanta.

Kräftan

22/6–22/7

Du ställs inför oväntade utmaningar som du inte vet hur du ska hantera. Egentligen kan du inte göra så mycket just nu, så ligg lågt och försök manövrera på ett smart sätt. Bästa hjälpen får du av din egen starka intuition.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Ibland känner du att du inte riktigt hänger med i allt som händer. Du iakttar på avstånd men är inte delaktig. Vissa saker som folk omkring dig engagerar sig i, är du helt ointresserad av. Acceptera att du är lite inåtvänd just nu!

Jungfrun

23/8–22/9

Humöret är bra, du är energisk och har massor av nya idéer. Kreativiteten flödar alltså men kanske har du satt igång mer än du kan hantera? Skriv gärna listor på allt du måste göra, så riskerar du inte att glömma något viktigt!

Vågen

23/9–22/10

Du har många goda idéer som du inte genomför. Kanske självförtroendet sviktar när det verkligen gäller? En av dina vänner försöker peppa dig på alla sätt, och den personen bör du umgås mer med. Ekonomiska samarbeten lönar sig också.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har kortstubin och överreagerar på vissa saker. Ilskna och vassa kommentarer leder dock ingenvart, det blir bara dålig stämning. Ibland måste du helt enkelt behärska humöret, för många människor är känsligare än du tror.

Skytten

23/11–21/12

Du tänker praktiskt och försöker vara noggrann. Samtidigt är du rädd att göra fel, och dina krav på dig själv är överdrivet höga. Mot dina vänner är du generös och gör allt du kan för att stödja och uppmuntra när det behövs.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du gillar att diskutera och träffar gärna folk under Slättsamma former. Ett miljöombyte ger nya impulser och troligen också ett par nya vänner. Ett problem inom släkten ser ut att få en lösning som är bra för alla inblandade.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är effektiv och jobbar mer än de flesta omkring dig. När folk inte hinner med sina åtaganden hjälper du dem. Många talar gott om dig, fast du inte vet om det. Några oförutsedda utgifter orsakar dock en tillfällig ekonomisk svacka.

Fiskarna

20/2–20/3

Du suger in alla slags intryck, och känslorna är på helspänn. Om något ovanligt händer reagerar du snabbt och vet vad du ska göra. Att ta ansvar är självklart för dig, och många litar på din förmåga att fixa saker och ting.

Annons