Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 4-11 januari 2023

04 jan, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du satsar på hemmet och familjen. Perioden är jättebra för att inreda med roliga färger och prylar eller att experimentera i köket. Du får energi av att pröva nya saker. Dessutom ägnar du mycket tid åt en yngre person som behöver stöd.

Oxen

20/4–20/5

Du är generös, gästfri och har folk omkring dig nästan jämt. En bekant från förr hör också av sig, och ni tar upp kontakten igen. Men ni blir tyvärr lite osams om en principsak. Haka inte upp dig på sådant utan försök vara tolerant!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du blir inblandad i konflikter och får använda all din charm för att slingra dig ur dem. Tänk på vad du säger, även när du tror att ingen hör! Ekonomin förbättras genom en god affär, och en resa ger nya, intressanta upplevelser.

Kräftan

22/6–22/7

Du är väldigt känslig. Intuitionen är förhöjd, och stämningar och intryck går rakt in i dig. Om människor är burdusa och påflugna blir du nervös och drar dig undan. Bäst trivs du hemma när du kan pyssla med dina egna saker i lugn och ro.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du försöker alltid överträffa dig själv, men nu måste du börja tänka på att ta det lugnt. Det behöver inte hända så mycket, det kan vara trevligt ändå. Umgås helt kravlöst med vänner och familj, och ägna tid som blir över åt meditation.

Jungfrun

23/8–22/9

Du pratar om framtiden och lyssnar också gärna på andras visioner. Men känslomässigt är du på din vakt. Du vill inte avslöja för mycket om ditt innersta eller älta besvärliga upplevelser – kanske är du rädd att ingen ska förstå dig?

Vågen

23/9–22/10

Du anstränger dig för att göra ett gott intryck på andra. Och det fungerar. Du blir kontaktad av flera trevliga personer som vill att ni ska hitta på saker tillsammans. Dessutom lyckas du äntligen avsluta ett krävande projekt.

Skorpionen

23/10–22/11

Det händer mycket inom släkten och/eller den närmaste familjen. Du engagerar dig mer än de flesta, och folk visar att de litar på dig. Men ofta behöver du praktisk hjälp också, och det tycks ingen förstå. Var tydlig med vad du vill!

Skytten

23/11–21/12

Du vet vad du vill och vad du tycker, men det finns en person som ifrågasätter dina åsikter. Det är dock inget större allvar bakom, och ni kan i själva verket blir mycket goda vänner. Kärlekslivet får också en spännande nytändning.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill vara självständig och ägna dig åt väsentligheter, och du kan nog vara lite brysk mot människor som stör dig med ovidkommande frågor. Vissa tar illa upp, men frågan är om du ens märker det? Starta helst inga nya samarbeten!

Vattumannen

21/1–19/2

Folk hör av sig på olika sätt, och du får många bevis på att du är omtyckt och populär. Men du har svårt att hinna med alla som vill umgås med dig, och det ger dig lite dåligt samvete. Jobbet går däremot lättare än vanligt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du behöver omväxling på alla plan. Ett miljöombyte gör underverk för humöret och ger nya spännande bekantskaper. Det går åt en del pengar, ofta mer än du tänkt, för du bestämmer dig för att vara generös mot dig själv och andra.

Annons