1:33

Veckohoroskop 4-12 januari 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du får en massa idéer som är både kreativa och ovanliga. Dessutom kommer du i kontakt med människor som förstår precis hur du tänker. Det är en mycket bra period för alla former av nystarter inom arbetsliv eller föreningsverksamhet!

Oxen

20/4–20/5

Du ser allt i stort och bryr dig inte så mycket om detaljerna. Ibland gör det att du hittar oväntade lösningar på problem som många hakat upp sig på. Andra gånger gör du slarviga felbedömningar. En resa blir ett välkommet avbrott,

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Dina relationer är intensiva och oförutsägbara. Ibland flödar varma känslor, men så plötsligt blir det konflikter om rena struntsaker. Låt dig inte provoceras, utan försök behålla lugnet i alla lägen. En riktigt god affär höjer humöret.

Kräftan

22/6–22/7

Den här perioden är perfekt för att träffa folk. Du trivs dock bättre i små sammanhang än i stora grupper, så du väljer ditt sällskap noga. Någon du lär känna nu kommer att spela en större roll i ditt än du tror från början.

Lejonet

23/7–22/8

Tävlingar och konkurrens stimulerar dig, och när det verkligen behövs lyckas du överträffa dig själv. Du är också rätt så provokativ mot människor du upplever som vaga och undflyende. Ärlighet och raka besked uppskattar du desto mer.

Här är anledningen till att du inte gillar första dejter – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Det är ganska stirrigt omkring dig, och du måste hitta sätt att hantera alla olika intryck och impulser. Unna dig egen tid, helst en stund varje dag! Det är en lyx du behöver om du ska kunna fatta rätt beslut både hemma och på jobbet.

Vågen

23/9–22/10

Du träffar nya människor och gör en trevlig bekantskap. Ni har gemensamma intressen, och det kan till och med vara romantik i luften! Däremot har du inget tålamod med rutinbetonade uppgifter så dem hoppar du helst över.

Skorpionen

23/10–22/11

Du pratar mycket och i alla sammanhang delar du med dig av dina åsikter. När någon har en avvikande uppfattning blir du nästan förvånad. Men du har inte alltid rätt, och det är viktigt att lyssna på andra med öppet sinne

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är effektiv och får massor gjort utan att egentligen anstränga dig. Av bara farten hjälper du andra som har kört fast. En släkting hör också av sig om ett gemensamt projekt, och ni hamnar i oväntat intensiva diskussioner.

Stenbocken

22/12–20/1

En bekant du tappat kontakten med dyker överraskande upp i ditt liv igen. Ni har mycket att prata om så det blir ett givande möte. Du har också en del ekonomiska frågor att ta hand om och där är du både smart och effektiv.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du känner dig manad att gripa in när saker och ting går snett och på de märkligaste sätt lyckas du få allt att fungera. Dessutom mår andra bättre när du är i närheten – din styrka och optimism tycks verkligen smitta av sig.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är full fart just nu och du tar dig gärna an nya utmaningar. Bäst går det när du får vara självständig och inte behöver ta en massa hänsyn till höger och vänster. Då blommar kreativiteten ut och du vågar göra det oväntade.