1:33

Veckohoroskop 5-11 juli 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Kärleksparet Venus och Mars fortsätter sin kosmiska dans i ditt romantiska område. Nu ligger romantik i luften och läget passar för flirt och uppvaktning. Förgyll dina egna och andras dagar med nöjen och ha roligare.

Mitt råd: En flirt behöver inte alltid vara början på något allvarligare.

Oxen

20/4–20/5

Ta fram mer av din kreativa sida och gör det fint omkring dig. Låt inspirationen flöda och lyft fram uppfinningsrika idéer. Om du har planer på att renovera eller möblera om hemma är läget perfekt för att skapa en trivsam miljö.

Mitt råd: Använd dig av Feng Shui för att skapa det bästa flödet hemma.

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Tänk igenom viktiga beslut och gå till botten med problem. Du kan finna lösningar som du inte tänkt på tidigare. Nymånen den 10:e passar för nystart kring ekonomiska angelägenheter. Men undvik stora projekt som kommer med ett tungt ansvar.

Mitt råd: Stanna upp, väg och tänk igenom. Ha inte för brått.

Kräftan

22/6–22/7

Du är bra på att ta hand om andra och ge både omsorg och känslomässig trygghet. Men du kan behöva ta hand om dig själv nu och se till ditt eget välmående. Nymånen den 10:e juli står i ditt tecken och bjuder in dig till nystart kring hälsa och personligt välbefinnande.

Mitt råd: Ny livsstil, nya vanor.

Lejonet

23/7–22/8

Mars och Venus står i ditt tecken och ger extra energi. Du kan känna dig ovanligt kreativ och vara en magnet för romantik och nöjen. Något oväntat kan ske i karriären som ger frihet och ökad självständighet. Öppna dig för nya perspektiv och äventyr.

Mitt råd: Ha kul och våga göra bort dig.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan göra bra ifrån dig på jobbet och få uppmärksamhet för det. Samtidigt kan känna för att ta det lugnare och vilja koppla bort allt som känns stressrelaterat. Läget passar för att skapa nystart kring mål och drömmar och för att spendera mer tid med vänner.

Mitt råd: Njut av sommaren.

Vågen

23/9–22/10

Om du planerar för nystart kring arbete och karriär, är läget helt perfekt kring nymånen den 10:e. Du behöver sätta nya mål och se över vad som kan förbättras i ditt liv vad gäller dina framtidsdrömmar och relationerna till vänner.

Mitt råd: Uppmärksamma det som känns rätt i hjärtat.

Skorpionen

23/10–22/11

Du ogillar förändringar och trivs bäst när saker och ting förblir som de är. Men Uranus kan komma med omsvepande förändringar som tar dig ur din bekväma zon. Du måste helt enkelt inse att du står i början av ett nytt kapitel och behöver anpassa dig till nya tider.

Mitt råd: Med i svängarna.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Nymånen passar för nystart kring hälsa och vardagsrutiner. Om du fastnat i ett mönster som ger negativa konsekvenser är tiden rätt för att bryta dåliga vanor och lägga om till en sundare livsstil som får dig att må bättre. Fokusera på diet, träning och bättre sömn.

Mitt råd: Minska stressen och du kommer må bättre.

Stenbocken

22/12–20/1

Lär dig att svara på kritik på ett sunt sätt och ta inte allting så personligt. Ge positivitet till dig själv och till din omgivning, så får du positivt gensvar tillbaks från andra. Satsa på nystart i relationer och partnerskap. Sätt tonen i dur och bygg vidare på det.

Mitt råd: Odla en positiv livsmiljö.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Något oväntat kan ske i privatlivet som du inte alls räknat med. Det kan vara en pratstund med en familjemedlem som ger helt nya perspektiv. Risk för ökat ansvar trots semestertider. Bra vecka för nystart kring hälsa och vardagsrutiner.

Mitt råd: Satsa på en ny livsstil under sommaren.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter står i ditt tecken och öppnar nya dörrar. Men ta dig inte an för många nya saker på en och samma gång. Sätt gränser, annars är risken stor att du säger ja till alldeles för mycket. Du kan dock räkna med en bra och angenäm tid med en ökad dos av glädje och optimism.

Mitt råd: Nya friska tag!

TV: Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin
1:21

Efter reklamen: TV: Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin

(1:21)

Relaterade artiklar

Vilket stjärntecken passar du med?

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken