Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 5-11 oktober 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det händer oväntade saker, som innebär att du måste vara alert hela tiden. All din kreativitet behövs. Lita på dig själv och dina instinkter i stället för att lyssna på motstridiga synpunkter från folk som alltid tror att de vet bäst!

Oxen

20/4–20/5

Du vill ha mer inflytande både privat och på jobbet. Men det finns dominanta personer som helst ser att du ligger lågt, och du får kämpa för att hävda dig. Det visar sig att när det verkligen gäller är du tuffare än vad många tror.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är känslomässigt öppen och har lätt föratt bli förtjust eller förälskad i människor du träffar nu. Många är både spännande och intressanta. Det finns stor chans att träffa en ny kärlek, och det blir en intensiv men kortvarig relation.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill förändra hemma och funderar mycket på hur du ska få till det exakt som du vill ha det. Lite nya färger och fräscha textilier gör stor skillnad och behöver inte kosta en förmögenhet. Ta inga lån om du kan undvika det!

Lejonet

23/7–22/8

Du är rastlös och blir väldigt irriterad om det inte händer något hela tiden. En kortare resa kan göra underverk för humöret. Det är också givande att gå kurser, där du både kan lära dig något nytt och träffa nya människor.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du behöver lugn och ro för att samla ihop din energi och ladda inför kommande utmaningar. Splittra dig inte genom att göra flera saker samtidigt, för då blir ingenting bra. Ett känslosamt möte med en gammal vän förgyller veckan.

Vågen

23/9–22/10

Du har mycket på gång men är tack och lov bra på att planera. Energisk är du också, så ingen utmaning känns omöjlig.I kärleken är det mer tveksamt. Det kan bli konflikter om småsaker, och du får backa för husfridens skull.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har entendens att köra fast i gamla hjulspår. En person i din närhet vill få dig att pröva något nytt, och det kanske är dags? Försök komma över ditt inre motstånd och våga testa dina gränser.Det finns mycket spännande att upptäcka.

Skytten

23/11–21/12

En påstridig person kräver att du ska välja sida i en konflikt. Men du behöver inte alls känna dig tvingad att ta ställning. Om du vill vara neutral, så fortsätt med det!I längden kan det vinna mest respekt att stå lite vid sidan av.

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs när du har folk omkring dig, och du kan prata om vad som helst. Nu hamnar du i en del hetsiga diskussioner som ingen kan vinna. Låt dig inte provoceras! Lika bra att ha lite distans och acceptera att vissa har udda åsikter.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är intresserad av någon som verkar ouppnåelig. Men ni har mycket gemensamt, och det lönar sig att ta initiativ till närmare kontakt. Veckan är också bra för alltsom rör information och studier. Dukan snabbt sätta dig in i nya ämnen.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tänker djupt och länge på allt som händer och har hänt. Grubbla inte för mycket, för det leder absolut ingenvart! Det är viktigt att du också tar dig tid att umgås med människor. Flera trevliga personer vill ha ditt sällskap.