Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 6-12 april 2023

06 apr, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är bekymrad över konflikter som uppstår i din närmaste krets. Men vissa människor behöver avreagera sig, och det går över ganska snabbt. Låt dem hålla på, och ha själv lite distans! Du kan ändå inte taansvar för allt och alla.

Oxen

20/4–20/5

Du är utåtriktad och finner dig snabbt till rätta i nya miljöer. Det finns alltid någon du kan prata med, och du kan också träffa en person som är en verklig själsfrände. Ekonomin ser inte lika bra ut, och en stor utgift väntar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är trött på gamla invanda rutiner. Nu vill du förändra på djupet och gärna lära dig något helt nytt. Problemet är att du inte kan bestämma dig. Dina åsikter och beslut ändras hela tiden, så du måste vänta innan du gör något drastiskt.

Kräftan

22/6–22/7

Du blir lite trött på folk som hela tiden kräver saker och förväntar sig mer och mer. Ibland behöver du dra dig undan och vara i din egen bubbla ett tag. Det gör att du hittar ett lugn och hjälper dig att dra upp riktlinjer framåt.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är kreativ, men det gäller också att vara jordnära och förankra alla idéer praktiskt. Ha inte bråttom utan lyssna in synpunkter från folk omkring dig. Då kommer du dit du vill så småningom. Att meditera är också bra för dig.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är noga med detaljer. Hellre än att slarva ifrån dig något får det ta lite extra tid. När andra stressar försöker du lugna dem, med varierande framgång. Du är också hjälpsam med praktiska saker, och det uppskattas mer än du tror.

Vågen

23/9–22/10

Du oroar dig för saker du inte kan påverka, och det tar förstås mycket energi. Det kan vara bra att ta itu med enkla praktiska projekt, som att storstäda. Långpromenader eller styrketräning medverkar också till att skapa balans.

Skorpionen

23/10–22/11

Du får positiv feedback från personer som du respekterar. Humöret höjs förstås, och du vågar testa dina gränser mer än tidigare. Effektiv är du också. Ofta börjar du med flera olika saker och lyckas faktiskt slutföra dem i tid!

Skytten

23/11–21/12

Du dömer ingen, utan får människor att må bra genom att lyssna och berömma deras framsteg. Det är lätt att få vänner i olika sammanhang. Dessutom går det framåt i kärleken. Har du en partner, så blir det en nytändning mellan er.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du tänker positivt i både små och stora frågor. Inställningen är att allt ordnar sig och att små hinder på vägen lätt kan övervinnas. Din optimism smittar av sig på omgivningen, och du hjälper någon att fatta ett stort och viktigt beslut.

Vattumannen

21/1–19/2

Det finns mycket att pyssla med hemma. Ett nyinköp eller en reparation blir dyrare än planerat, men det tar du med jämnmod. En släkting lägger sig i allt du gör, och ni har många och långa diskussioner som inte leder någonvart.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tar mycket ansvar, kanske mer än du behöver. Låt andra ta sin del också, så du inte blir helt slutkörd! Det gäller att hushålla med energin. Dina relationer fungerar bra, och en ny kärlek kan dyka upp när du som minst väntar det!

Annons