Veckohoroskop 6-12 oktober 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du gillar att testa nya saker. Särskilt försiktig är du inte och vissa tycker att du tar onödigt mycket risker. Men allt ordnar sig på bästa sätt, och humöret är på stadigt uppåtgående. En kortare resa ger också stor inspiration.

Oxen

20/4–20/5

Du är både energisk och hjälpsam och det verkar som att många behöver dina tjänster just nu. Dina egna behov kommer ofta i andra hand, men det är inget du ens tänker på. När det gäller pengar bör du vara mycket försiktig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du ser helheten men glömmer ofta detaljerna. Ändå lyckas du genomföra det du vill, kanske för att du har lojala vänner som fyller i dina luckor. Men det finns också människor som blir provocerade av din påtagliga självsäkerhet.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar det försiktigt och tänker efter noga innan du tar några initiativ. Folk försöker dra med dig på diverse aktiviteter, men du säger nej till det mesta. Bäst trivs du faktiskt när du får vara ifred och pyssla med egna projekt.

Lejonet

23/7–22/8

Oväntade händelser gör att du måste ändra något som är inplanerat sedan länge. Men du låter dig inte nedslås utan blir istället stimulerad och ännu mer kreativ. Folk häpnar över din förmåga att snabbt styra upp saker och ting.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du försöker överträffa dig själv hela tiden och det tar på krafterna. Visst är det bra att ha ambitioner, men samtidigt kan du inte alltid vara perfekt! Försök vara lite snällare mot dig själv, så blir du också mer tolerant mot andra.

Vågen

23/9–22/10

Du har tur i både kärlek och vänskap, så det är en jättebra vecka för att träffa folk. Ett praktiskt problem som bekymrat dig tycks också lösa sig oväntat snabbt. Det lönar sig att tänka utanför ramarna, oavsett vad det gäller.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är rastlös och tänker ofta på något helt annat än det du håller på med. Ovanligt slarvig är du också. Starta helst inget nytt, om det inte handlar om träning och nyttiga matvanor förstås! En överraskande nyhet kommer per post.

Skytten

23/11–21/12

Det händer saker hela tiden, och du hamnar ofta i händelsernas centrum. Ofta har du tur också, du befinner dig på rätt plats vid rätt tillfälle och lyckas träffa personer som blir viktiga för dig. Tacka ja om du blir bjuden på fest!

Stenbocken

22/12–20/1

Det förflutna gör sig påmint på olika sätt och du är ofta väldigt känslosam. Veckan är bra för att ta krafttag och städa och sortera bland sådant som rör familjen och släkten. Det kan handla om viktiga papper eller gamla prylar.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du är rastlös och vill ha nya intryck och upplevelser. Ett miljöombyte kan vara precis det som behövs, och det behöver inte vara särskilt långt. Huvudsaken är att du kommer bort från det som känns gammalt, invant och lite tråkigt.

Fiskarna

20/2–20/3

Positiva förändringar kommer slag i slag, så var alert! Det gäller att våga ta chanser, även när det innebär att du måste övervinna vissa hämningar och rädslor om du haft inom dig. Ju modigare du är, desto större blir belöningarna.