1:33

Veckohoroskop 7-13 juli 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det har varit mycket på gång och nu behöver du gå ner i varv och vara hemma och umgås med dina närmaste. De riktigt stora utmaningarna kan gärna vänta ett tag. Ekonomin ser bra ut så du kan vara generös mot både dig själv och andra.

Oxen

20/4–20/5

Energin är stabil och du sätter igång nya projekt. Vill man något så går det resonerar du. Ibland blir du så fokuserad och inne i ditt så du glömmer allt annat. Dina närmaste beundrar din effektivitet när det gäller praktiska saker.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tar det ganska lugnt. Visst har du många idéer men de stannar oftast på planeringsstadiet. Inget fel med det, det kan vara skönt att det inte händer något hela tiden. Att umgås med nära och kära är vad som ger störst utbyte.

Kräftan

22/6–22/7

Du har många järn i elden och håller ordning på det mesta. Men du är också lättirriterad och gillar inte när människor är påträngande. Visst försöker du vara trevlig mot alla, men det är svårt. Ingen bra vecka för att inleda nya relationer.

Lejonet

23/7–22/8

Du gillar konst, kultur, nöjen och lättsamma samtal. Varje dag lär du dig något nytt. Humöret är bra och människor attraheras av din starka, positiva utstrålning. När det gäller pengar är du generös, på gränsen till oförsiktig.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill uttrycka dina åsikter i större sammanhang. Vad andra tycker bryr du dig inte om, snarare njuter du av att förvåna och provocera. Du får också ta del av spännande ny information som gör dig ännu säkrare på att du har rätt.

Vågen

23/9–22/10

Du blir irriterad och tappar självförtroendet när det är stressigt eller stökigt omkring dig. Känslomässigt är du svår att nå fram till i sådana lägen och en av dina vänner blir besviken. Ni mår bra av att ta en paus från varandra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du försöker lösa en konflikt med flera personer inblandade. Det går sisådär och det är kanske lika bra att du tar ett steg tillbaka och låter människor göra upp sina mellanhavanden själva. Du behöver din energi till annat.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du inser att du har glömt uträtta något viktigt och det dåliga samvetet hänger som ett moln över dig. Som tur är rycker en annan person in och räddar dig ur knipan. Visa att du uppskattar det, kanske genom att köpa en liten present.

Stenbocken

22/12–20/1

Du lär dig hela tiden nya saker genom de människor du träffar. Dessutom vågar du själv visa din kapacitet och dina talanger, och det gör ett starkt intryck på många. I grupper är du bra på samarbeten och att ena motstridiga viljor.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du fladdrar omkring och kan inte riktigt koncentrera dig på något. Så fort det blir tråkigt ser du dig om efter något som känns intressantare. Lova inte andra att du ska göra en massa saker, för då är risken att folk blir besvikna.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tar hand om dina nära och kära på bästa sätt, och det är harmoniskt omkring dig. Det verkar som att alla lever upp och tar fram sina bästa sidor i ditt sällskap. Goda nyheter från en släkting höjer humöret ytterligare.