1:33

Veckohoroskop 7-13 juni 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Din planet Mars byter tecken och ger förnyad energi. Ditt mest kreativa område står i fokus och bjuder in till tillväxt och personligt självförverkligande. Lägg in fler nöjen på schemat och ge plats för sport och romantik.

Mitt råd: Förbättra relationer hemma och njut av livet tillsammans.

Oxen

20/4–20/5

Det kan ha varit en hel del utmaningar den sista tiden som kan ha skapat mycket spänningar. Återhämta dig med några vilodagar och rikta uppmärksamheten på dina egna behov. Ett litet äventyr eller miljöombyte kan sätta guldkant på vardagen.

Mitt råd: Köp en blomma och en påse favoritgodis.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det blir nymåne i ditt tecken den 10:e vilket passar för nystart kring hälsa och personliga intressen. Juni blir en bra månad för att knyta nya kontakter i omvärlden som kan stimulera mentala intressen och ge nya idéer.

Mitt råd: Köp några vackra saker och dekorera ditt hem eller din trädgård.

Kräftan

22/6–22/7

Venus står i ditt tecken några veckor framåt och bjuder på romantik och harmoni i relationer. Du kan dock känna för att dra dig undan och spendera tid i ensamhet. Skapa en bra balans mellan kvalitetstid med dig själv och gemenskap med din partner och/eller familjen.

Mitt råd: Samklang.

Lejonet

23/7–22/8

Mars går in i ditt tecken och skruvar upp temperaturen. Nu får du lättare att hävda dig själv och nå dina mål och aspirationer. Gå igenom dina närliggande och långsiktiga mål och gör en plan för hur du vill nå dina drömmar på ett strukturerat sätt.

Mitt råd: Sätt nya mål som motiverar.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det är nymåne i ditt karriärområde, men det är inte läge att börja något nytt just nu. Gå istället igenom arbetsuppgifter och projekt som hänger över dig, och satsa på att göra avslut innan den 22 juni. Från den 23:e blir läget betydligt bättre för att sätta igång med nya saker.

Mitt råd: Inga genvägar nu.

Vågen

23/9–22/10

Nymånen passar för nystart kring studier och vidareutbildning. Planera att gå en kursi något som kan förbättra på jobbet. En relation kan förbättras om du är öppen för att axla ett större ansvar.

Mitt råd: Satsa på att hitta balansen mellan ditt stora frihetsbehov och tryggheten i ett förhållande.

Skorpionen

23/10–22/11

Utmaning kan komma på jobbet som skapar ett visst motstånd. Du kanske måste ta dig en funderar över hur du vill att framtiden ska se ut och släppa vissa projekt för att hinna med allt du vill. Nu gäller balans och att göra en sak i taget.

Mitt råd: Avsluta uppgifter innan nästa syssla.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Fantasin kan flöda och ge dig inspiration till nya och kreativa projekt. Men känn in vad du vill innerst inne och satsa på att skapa inre balans och harmoni innan du ger dig i kast med nya uppgifter. Läget passar för att ta hand om ditt välbefinnande och må ditt bästa inombords.

Mitt råd: Lita på din känsla.

Stenbocken

22/12–20/1

Blicka bakåt och omvärdera de sista veckorna. Fundera på framtiden men vänta med att fatta viktiga beslut som kan påverka tryggheten långsiktigt. Uppfinningsrika idéer kan ge nya inkomstmöjligheter. Ta tacksamt emot nytt som kommer till dig.

Mitt råd: Förverkliga mer av dina talanger.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus fortsätter att ge ökat ansvar och nu krävs en satsning för att allt ska hamna på rätt plats. Mars går in ditt relationsområde den 11:e juni och stannar där till den 30:e juli. Se då upp för konflikter i förhållanden.

Mitt råd: Ligg lågt i diskussioner och satsa på umgänge utan ego.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter står i ditt tecken och gör tillvaron mer behaglig. Ge plats för nya idéer och utveckla möjligheter. Omger dig med personer som du kan vara dig själv helt och hållet med. Nu är läget rätt för att göra dagdrömmar till sanndrömmar.

Mitt råd: Lev livet precis som du vill ha det.

Vilket stjärntecken passar du med?

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken