Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 7 - 13 september 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du delar gärna ut beröm och komplimanger till dem som gjort något bra. Dina ord betyder mer än du tror, de lyfter människor och stärker deras självförtroende. Dessutom är du själv väldigt effektiv och klarar en svår uppgift på rekordtid.

Oxen

20/4–20/5

Nu är det ganska stökigt omkring dig, men det beror nog mer på andra än på dig. Du får försöka behålla lugnet ändå och koncentrera dig på en sak i taget. Allt ordnar sig, även om det tar något längre tid än du skulle önska.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är allmänt händelserikt just nu. Du pratar med alla möjliga människor för att få deras synpunkter i olika frågor, men egentligen litar du mest på dig själv. Dessutom är du modig och vågar bryta mot mönster och konventioner.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill träffa folk och ha roligt under lättsamma former. I grupper är du ofta den som lättar upp stämningen, och många söker ditt sällskap. Det finns också ett praktiskt projekt som måste avslutas, och det får du oväntad hjälp med.

Lejonet

23/7–22/8

Du trivs när du får hålla på med olika former av skapande. När inspirationen kommer kan du glömma tid och rum och bara njuta av flödet. Det är också en fest på gång, och på den lär du känna en färgstark och spännande person.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du vet vad du vill och blir inte glad när andra lägger sig i. Det verkar som att en person i synnerhet försöker krångla till det för dig. En ilsken konfrontation leder dock ingenvart, utan det bästa är att vara lite smart och försiktig.

Vågen

23/9–22/10

Du har massor av goda idéer, åtminstone tycker du det själv. När folk kommer med invändningar blir du besviken och förvånad. Kanske går du för fort fram för somliga? Med stora doser lugn och tålamod blir det som du vill till slut.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är självkritisk, lite i överkant faktiskt. Om du aldrig duger i dina egna ögon blir du handlingsförlamad, så försök komma ur den onda spiralen. Till exempel genom att lyssna mer på de generösa och berömmande personerna omkring dig.

Skytten

23/11–21/12

Det går bra nu. Du får det du vill, ibland på oväntade sätt, och många nya idéer ser dagens ljus. En resa ger ytterligare impulser. Dessutom har du tur i kärlek. Någon du länge varit intresserad av visar äntligen sina känslor.

Stenbocken

22/12–20/1

Det blir sällan som du tänkt, och ibland frestas du att ge upp. Gör inte det! Däremot ska du gärna ta det väldigt lugnt. Lyssna på alla nya förslag du får men bind inte upp dig för något. Ny information kan snart ändra dina planer.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är väldigt rastlös och mår bra av att byta miljö. Det behöver inte vara så märk­värdigt, huvudsaken är att du får lite nya intryck att bearbeta. Det finns också en viktig ekonomisk fråga att ta ställning till. Förhasta dig inte!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är känslig för alla slags stämningar och vibrationer. Disharmoni stör dig väldigt mycket, och du behöver ofta vara för dig själv och vila från intryck. Skriv gärna dagbok eller poesi, det sätter ord på dina inre upplevelser.