Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 8-14 december 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Ett viktigt möte kan förändra din framtid. Var därför uppmärksam på alla chanser och erbjudanden! Det är också ovanligt mycket folk omkring dig. Du trivs när det rör på sig, även om du får svårt att koppla av mellan varven.

Oxen

20/4–20/5

Vilket stjärntecken passar du med?

Du tar på dig diverse extraarbete och ideella uppgifter, och det blir svårt att få tiden att räcka till. Men ingen kräver att du ska göra det omöjliga, och det är du själv som måste sätta gränser. Mota genast bort det dåliga samvetet!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tycker om att sammanföra människor som har något gemensamt, och nu sker flera möten som som blir givande för alla inblandade. Du får mycket beröm både hemma och på jobbet. Dessutom ser det allt bättre ut i kärleken.

Kräftan

22/6–22/7

Du är intresserad av människor och kommer överens med i stort sett alla. Din vänkrets blir större och även kärlekslivet blomstrar. Dessutom är du bra på göra affärer. Ett ekonomiskt samarbete ger vinst, även om det dröjer ett tag.

Lejonet

23/7–22/8

Det handlar mycket om jobb just nu. Du är effektiv och vågar dessutom ta helt egna initiativ. Om någon ifrågasätter dig får du dem på andra tankar genom en blandning av bra argument och charm. Du är bra på att handskas med folk.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är väldigt kreativ och har så många idéer, så du kan knappt hålla reda på dem själv. Allt du gör går snabbt dessutom. Människor dras till dig eftersom du är rolig att umgås med – det händer ofta oväntade saker när du är med.

Vågen

23/9–22/10

En person i din närhet har dåligt självförtroende och lyckas ofta sabotera för sig själv. Du försöker lyssna och förstå, och ditt engagemang betyder mycket mer än du själv tror. Håll inte inne med vad du tycker och tänker!

Skorpionen

23/10–22/11

Du backar inte för något. Om folk försöker provocera dig ger du tillbaka med samma mynt. Även på jobbet tar du itu med diverse utmaningar, och du gillar när det rör på sig. Självständig verksamhet fungerar bättre än samarbeten.

Skytten

23/11–21/12

Du har bra självförtroende just nu, och det märks i både stort och smått. En kritisk person försöker rubba din balans med stickiga kommentarer, men det lyckas inte. Ekonomin kan stärkas om du säljer något du inte längre behöver.

Stenbocken

22/12–20/1

Du gör upp långsiktiga planer och optimismen ökar. Plötsligt känns det som att du verkligen kan genomföra det du drömt om. Du får också stöd och uppmuntran från andra människor. Men stressa inte, för då blir resultaten inte så bra.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du håller dig ofta i bakgrunden och iakttar allt som händer. Men det innebär inte att du är passiv, utan snarare att du styr på ett diskret sätt. Inget undgår dig. Och om folk hamnar i konflikter rycker du in och gjuter olja på vågorna.

Fiskarna

20/2–20/3

Du trivs i grupper och är bra på att ta hand om människor som hamnar lite utanför. Det finns också en del att göra hemma, men där drar du dig för att sätta igång. Det sociala spelet fungerar bättre för dig än rent praktiska sysslor.