Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 9-15 februari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du tänker i nya banor och får idéer som förvånar till och med dig själv. I grupper får du en stark position, och du uppskattar när människor tar egna initiativ. Ett litet kärleksproblem kan dock uppstå, och där gäller det att vara lyhörd.

Oxen

20/4–20/5

Du pratar och diskuterar med alla möjliga slags människor. Saker du länge funderat på i ditt inre kommer fram, och du får bra respons på det du säger. Perioden är särskilt bra om du ska söka jobb eller presentera ett stort projekt.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du pratar och diskuterar med alla möjliga slags människor. Saker du länge funderat på i ditt inre kommer fram, och du får bra respons på det du säger. Perioden är särskilt bra om du ska söka jobb eller presentera ett stort projekt.

Kräftan

22/6–22/7

Du har djupa, intensiva samtal om livet, ekonomin och kärleken. De människor du trivs bäst med är de som tänker annorlunda och vågar stå för sina åsikter. Praktiska saker som kräver energi och uthållighet hoppar du gärna över.

Lejonet

23/7–22/8

Du planerar ekonomin och funderar över vilka utgifter som är nödvändiga och vilka du kan dra in på. Men du är inte småsnål utan bara smart. I kärleken går det upp och ner, och du inser att det krävs kompromisser i vardagen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är intresserad av människor. Dessutom är du serviceinriktad och mån om att alla ska ha det bra. Det är nästan så att du tar överdrivet mycket ansvar, och din lojalitet uppskattas inte alltid efter förtjänst. Sudda inte ut dig själv!

Vågen

23/9–22/10

Din kreativitet tar sig många uttryck. Du löser problem på finur-liga sätt och lyckas ofta sätta lite guldkant på vardagen. Hjälpsam är du också. När andra trasslar till det för sig är du snabbt där och försöker underlätta för dem.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har laddade samtal med personer som betyder mycket för dig. Hela tiden känner du att du lär dig något, du förstår mer om folks inre drivkrafter och psykologi. Ekonomin kan bli bättre genom ett samarbete som startar nu.

Skytten

23/11–21/12

Du är smidig och hänsynsfull. Din förmåga att smälta in i alla miljöer är en tillgång. Men det är lätt hänt att du blir överkörd av någon som bara är ute efter makt, så var försiktig med nya bekantskaper och lita inte på vem som helst!

Stenbocken

22/12–20/1

Du har många starka människor omkring dig, och ibland blir det viljekollisioner mellan er. Det har en positiv effekt, nämligen att du tydligt känner vad du själv vill. Viktiga beslut måste snart fattas, men ha inte bråttom!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du iakttar och analyserar människors beteende, men dina egna känslor håller du för dig själv. Ibland söker du dig till ensamhet, bara för att få tid att tänka och bearbeta intryck. När det gäller pengar och affärer är du optimistisk.

Fiskarna

20/2–20/3

Du drar dig undan när det är konflikter eller något annat obehagligt på gång. Egentligen förstår du inte ens hur folk orkar bry sig om att bråka. Du sysslar hellre med skapande verksamhet och annat som får själen att utvecklas.