Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 9-15 mars 2023

09 mar, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är kreativ och njuter av att utveckla dina skapande talanger. Däremot är du lite glömsk när det gäller praktiska saker. Dubbelkolla allt som handlar om pengar och/eller viktiga möten! Annars finns risk för besvärliga missförstånd.

Oxen

20/4–20/5

Du föredrar att umgås med en eller två personer åt gången hellre än att ge dig ut i stök och trängsel. Behovet av meditation och stilla reflektion är också stort. Det sker en viktig andlig utveckling som kommer att påverka hela ditt liv.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du trivs med att vara aktiv och blir ofta spindeln i nätet i olika sammanhang. Folk litar på din förmåga att lösa problem och hålla ihop energierna i en grupp. Du får många komplimanger och kan med rätta vara stolt över dig själv!

Kräftan

22/6–22/7

Du tar mycket hänsyn till andra och gör allt för att undvika konflikter. Det finns en person som medvetet provocerar dig, bara för att få en reaktion, och det stör dig verkligen. Det bästa för dig är nog att ni inte träffas på ett tag.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är nyfiken och vill lära dig nya saker, och det är en bra period för alla slags kurser och utbildningar. Du är också själv duktig på att förmedla information till andra. Instinktivt hittar du de rätta orden i alla situationer.

Jungfrun

23/8–22/9

Veckan innehåller både en rolig överraskning och en liten besvikelse. Rent känslomässigt blir det tvära kast. Det är bra om du ventilerar dina upplevelser med någon du verkligen litar på. Du behöver objektiva synpunkter och goda råd.

Vågen

23/9–22/10

Ditt humör håller sig på en jämn nivå. Du tar inte tillfälliga motgångar så hårt, utan lyckas alltid hitta något positivt i det som händer. Dessutom har du förmåga att lyfta och peppa folk omkring dig som håller på att tappa gnistan.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar människor som skiljer sig från mängden, som är originella och lite udda. Vissa beteenden gör dig irriterad, men samtidigt får du själv inspiration till att tänka i nya banor. Det är spännande förändringar på gång!

Skytten

23/11–21/12

Du är bra på att leda och organisera, förutsatt att du får göra allt efter ditt eget huvud. I samarbeten försvinner du lite grann, eftersom du inte vill kompromissa. Satsa på egna projekt och omge dig med folk som uppskattar dina idéer.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du har sinne för färg och form. Dessutom trivs du hemma och gillar att förnya och göra fint med fräscha inredningsdetaljer. Passa också på att testa nya spännande matrecept. Ekonomin kan förbättras genom en gåva från en släkting.

Vattumannen

21/1–19/2

Du får ett ryck och börjar röja och sortera bland diverse saker som blivit liggande. Sedan kan du tillåta dig att koppla av, umgås med folk och bara göra roliga saker. Passa gärna på att besöka en konsert eller utställning.

Fiskarna

20/2–20/3

Du lägger märke till detaljer och är ovanligt kritisk. Var försiktig med dina kommentarer, så du inte sårar någon i onödan! Ibland är det bäst att vara tyst, även om det är svårt. Dina ord kan annars komma tillbaka som en bumerang.

Annons