Annonssamarbete med Skapamer.se
Artikeln innehåller reklamlänkar

8 pyssliga och lärorika julklappar för barn i alla åldrar

Kollage av julgran och julklappar.
Julen är på så många sätt barnens högtid och tindrande ögon på julaftonsmorgon är en fröjd för ögat. Men att komma på vad du ska ge bort i julklapp är inte alltid det lättaste när du får massor av budskap från alla håll och kanter. För att förenkla för dig – hittar du här 8 roliga och lärorika julklappar till barn.

För att slippa den där värsta julstressen med att spara julklapps-shoppingen till de sista dagarna innan jul kommer här några tips för dig som är på jakt efter julklappar till barn, syskonbarn, barnbarn eller något annat barn du har förmånen att känna och vilja skämma bort.

Just nu får du 20% rabatt på allt hobbymaterial –Till erbjudandet! (länk till Skapamer.se)

När allt i dag handlar mycket om skärmtid och hur mycket eller hur lite man ska sitta vid en skärm, tycker vi att en rolig och bra julklapp kan vara något som får barnet att sitta ner och pyssla med händerna en stund.

Att pyssla något eget kan verkligen ge barnet en känsla av stolthet och det är också något hela familjen kan göra tillsammans.

Här är 8 bra, pyssliga och lärorika julklappar

Fågelholk - från 5 år

Låt barnet måla och sätta ihop sin egen fågelholk. Ett roligt projekt som barnet kan göra själv eller tillsammans med en vuxen och sedan sätta upp i trädgården när vädret tillåter. 169 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Broderi-set – från 5 år

Att sitta och brodera en stund kan vara en skön och lugn aktivitet efter lek och stoj. Ge bort en julklapp där broderi blir fokus och motivet är en gullig häst. 119 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Sticka en mössa – från 5 år

Inspirera barnet till att börja sticka med denna julklapp. Kanske barnets allra första stickning blir en egen mössa som värmer resten av vintern. 119 kronor.
Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Bygg-set i trä - från 4 år

Känner du ett barn som älskar att snickra och bygga saker? Då kan det här lilla kittet i trä vara en perfekt julklapp. I setet ingår trä, lim, spik och en liten såg med mera. 369 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Måla bokstäver och öva på alfabetet - från 3 år

Låt barnet måla hela alfabetet och pynta bokstäverna med glitter. Ett kreativt sätt att öva på alfabetet! 99 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Gjut och måla – från 5 år

Gjut tre dinosaurier i gips och måla sedan efter tycke och smak med de medföljande färgburkarna. En kul aktivitet som också blir en skoj detalj i barnets rum. 199 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Gör egna studsbollar – från 6 år

Vilket barn gillar inte bollar och bollar som studsar? Mottagaren av den här julklappen kan nu skapa sina egna studsbollar för eget bruk eller kanske ge bort en boll till en kompis som har kalas. 97 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

Pyssel-set pappersflyg – från 5 år

Att vika sitt eget pappersflyg och sedan tävla mot varandra kan vara en kul helgaktivitet. 46 kronor. Shoppa här! (länk till Skapamer.se)

För fler julklappstips till barn – besök Skapamer.se (länk till Skapamer.se)

Just nu får du 20% rabatt på allt hobbymaterial hos Skapamer.se Till erbjudandet! (länk till Skapamer.se)