Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 1-7 september 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är öppen och kan prata med alla slags människor. Men du måste tänka dig för innan du avslöjar hemligheter för folk du knappt känner. Du kan vara lite naiv ibland, men alla är inte ärliga trots att du så gärna vill tro det.

Oxen

20/4–20/5

Det är dags att se över ekonomin. Ta fram papper och penna och gör seriösa kalkyler – det viktigaste är att veta hur läget är och därifrån kan du planera framåt. Det är också en bra period för att göra korta resor och utflykter.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Ibland förstår människor inte hur du tänker och det blir problem i samarbeten. Du blir irriterad om du inte genast får som du vill. Om du får vara självständig, och det dessutom finns utrymme för spontanitet, fungerar det bättre.

Kräftan

22/6–22/7

Du gillar inte alls när folk säger åt dig vad du ska göra, och det blir diskussioner med en dominant person som alltid tycker sig ha rätt. När det verkligen gäller är du förvånansvärt envis, och därför blir det som du vill till slut.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill alltid ha något att göra och effektiviteten är som vanligt på topp. Men du stöter också på en uppgift som blir oväntat knepig, och där bör du förstås ta emot den hjälp som erbjuds. Överdriven stolthet har du ingen nytta av.

10 sätt att spara tid i köket

Jungfrun

23/8–22/9

Du har sinne för affärer. Om du ska köpa något så hittar du det till fyndpris, och du vet också hur du ska investera eventuellt pengaöverskott. Men hälsomässigt är du ömtålig, så lyssna på kroppens signaler och överansträng dig inte!

Vågen

23/9–22/10

Du blir provocerad av en rättfram och brysk person. Först vet du inte hur du ska bemöta det men som alltid är humor ett bra vapen i sådana lägen. Och även om du känner dig sårad inombords lyckas du släppa det ganska snabbt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du kan lösa ett knepigt problem om du tar andra till hjälp. Tillsammans hittar ni de nya, udda idéer som behövs. När det gäller affärer är du framåt och ror i land ett viktigt avtal. Ett försvunnet papper kommer till rätta.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är dags för dig att varva ner. Försök inte åstadkomma så mycket hela tiden, ha tillit till att det ordnar sig ändå. Ett kortare miljöombyte blir bra. Riskabla ekonomiska investeringar bör du avstå från för de leder bara till trassel.

Stenbocken

22/12–20/1

Du känner dig lite osäker, motarbetad, och det är svårt att fullfölja alla åtaganden. I sista minuten dyker det dock upp en lösning som gör att du klarar krisen. Fira det gärna det genom att köpa något fint till dig själv!

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du har medvind nu och lyckas med saker du trodde var omöjliga. Välvilliga och stödjande personer finns omkring dig så det kommer uppmuntran från många håll. I grupper får du ofta en ledande roll utan att ens sträva efter det.

Fiskarna

20/2–20/3

Du ägnar dig gärna åt att förnya och göra det fint hemma. Gamla prylar som tjänat ut sin roll vill du helt osentimentalt kasta ut. Rådgör med familjen eller de närmaste vännerna innan du gör något drastiskt, annars blir det sura miner!