Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 1-7 augusti 2022

01 aug, 2022 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Dina vägar korsas av något som får dig att stanna upp och undra om du är på rätt väg. Kanske förnuftet som krockar med drömmarna …

Kärlek: Det är motstånd i luften under planeten Saturnus påverkan, nu går ingenting lätt. Undvik att gräla när du blir frustrerad!

Utmaning: Relationerna.

Satsa på: Ödmjukhet.

Oxen

20/4–20/5

Venus trend får dig att dansa på små moln av välbefinnande. Du ägnar dig åt njutningar och skjuter upp allt det tråkiga som går.

Kärlek: Den romantiska stämningen i tecknet går nästan att ta på nu och går igen i allt, från mat till kläder och kärleken själv!

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Lagom av allt.

Tvillingarna

21/5–21/6

En driftig influens från styrkeplaneten Pluto styr veckan. Gasa på så du hinner med så mycket som möjligt, medan du känner energi och viljestyrka.

Annons

Kärlek: Kärleken vill flamma upp under den här passionerade tiden! Du behöver bara hitta tiden för det roliga.

Utmaning: Minnet.

Satsa på: Ha roligt.

Kräftan

22/6–22/7

Planeten Mars är en rastlös trend och just nu känns det svårt att vara stilla för länge på en och samma plats. Låt nyfikenhet och lust guida dig!

Kärlek: Det finns inte så många grå moln i kärleken nu, men kanske ett och annat drar förbi. Lös helst problemen direkt.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Nuet.

Lejonet

23/7–22/8

Månens stillsamma influens påverkar din vecka och nu hinner du kanske inte med allt du hade på göra-listan, men blir skönt avslappnad!

Kärlek: Det vardagliga dominerar men gör dig trygg och lugn. Du passar på att ta dig tid för viktiga samtal.

Utmaning: Nöjeslivet.

Satsa på: Mysiga hemmakvällar.

Jungfrun

23/8–22/9

Med dina impulsiva planet-influenser har du svårt för att hålla dig till planerna och göra det du ska. Du vill mycket mer än det gamla vanliga!

Annons

Kärlek: Nu händer det riktigt spännande saker i många Jungfrurs kärleksliv, planeten Uranus skapar gnista och kemi.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Spräng gränserna.

Vågen

23/9–22/10

Humöret känns gott och nu vill du ha sällskap. Passa på att samla de omkring dig som du mår bra av och har roligt tillsammans med.

Kärlek: Månen hjälper dig att hitta balans i ditt känsloliv. Du som behöver få klarhet i en viss relation kan lita på intuitionen!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Samarbete.

Skorpionen

23/10–22/11

Inspirationen finns där ständigt under planeterna Jupiters och Plutos trend, du skapar dina möjligheter även där andra ser hinder!

Kärlek: En hetta smyger sig in i ditt system, och att bli intensivt engagerad i något eller någon är möjligt de här dagarna.

Utmaning: Stressiga dagar.

Satsa på: Lusten.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Din vecka får en uppfriskande puff av planeten Mars, nu har du energi som räcker till allt du vill göra och lite till. Dra nytta av influensen!

Kärlek: En självständig period, men du är inte ointresserad. Om ljuva till-fällen dyker upp kan du överraskande slå till.

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Aktivitet.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vågar vara den som konsekvent säger sanningar och gör det rätta, under Jupiters kompromisslösa trend. Var stolt över dig!

Kärlek: Nu är det viktigt att ge och ta och inte glömma bort några löften. Tiden far snabbt iväg när du är engagerad i mycket.

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: Det viktigaste.

Vattumannen

21/1–19/2

Plutos bana visar att du kör på mot målen oavsett om du har andra med dig eller ej. Nu är viljestyrkan på plats och då är du svårstoppad!

Kärlek: Passionen känns väldigt långt borta för detta luftiga element, men du kan plötsligt övermannas av de heta känslorna.

Utmaning: Mycket ansvar.

Satsa på: Ögonkontakt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kör ofta in på återvändsgränder just nu, kanske mer styrd av drömmar än förnuftet under planeten Neptunus trend. Du lär dig dock något viktigt …

Kärlek: Kärleken är som en bubbla för två och nu flyger du villigt med i den. Landa säkert på jorden ibland!

Utmaning: Dagdrömmeri.

Satsa på: Öppna sinnen.

Annons