1:33

Veckohoroskop 1-7 augusti 2022

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Dina vägar korsas av något som får dig att stanna upp och undra om du är på rätt väg. Kanske förnuftet som krockar med drömmarna …

Kärlek: Det är motstånd i luften under planeten Saturnus påverkan, nu går ingenting lätt. Undvik att gräla när du blir frustrerad!

Utmaning: Relationerna.

Satsa på: Ödmjukhet.

Oxen

20/4–20/5

Venus trend får dig att dansa på små moln av välbefinnande. Du ägnar dig åt njutningar och skjuter upp allt det tråkiga som går.

Kärlek: Den romantiska stämningen i tecknet går nästan att ta på nu och går igen i allt, från mat till kläder och kärleken själv!

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Lagom av allt.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

En driftig influens från styrkeplaneten Pluto styr veckan. Gasa på så du hinner med så mycket som möjligt, medan du känner energi och viljestyrka.

Kärlek: Kärleken vill flamma upp under den här passionerade tiden! Du behöver bara hitta tiden för det roliga.

Utmaning: Minnet.

Satsa på: Ha roligt.

Kräftan

22/6–22/7

Planeten Mars är en rastlös trend och just nu känns det svårt att vara stilla för länge på en och samma plats. Låt nyfikenhet och lust guida dig!

Kärlek: Det finns inte så många grå moln i kärleken nu, men kanske ett och annat drar förbi. Lös helst problemen direkt.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Nuet.

Lejonet

23/7–22/8

Månens stillsamma influens påverkar din vecka och nu hinner du kanske inte med allt du hade på göra-listan, men blir skönt avslappnad!

Kärlek: Det vardagliga dominerar men gör dig trygg och lugn. Du passar på att ta dig tid för viktiga samtal.

Utmaning: Nöjeslivet.

Satsa på: Mysiga hemmakvällar.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Med dina impulsiva planet-influenser har du svårt för att hålla dig till planerna och göra det du ska. Du vill mycket mer än det gamla vanliga!

Kärlek: Nu händer det riktigt spännande saker i många Jungfrurs kärleksliv, planeten Uranus skapar gnista och kemi.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Spräng gränserna.

Vågen

23/9–22/10

Humöret känns gott och nu vill du ha sällskap. Passa på att samla de omkring dig som du mår bra av och har roligt tillsammans med.

Kärlek: Månen hjälper dig att hitta balans i ditt känsloliv. Du som behöver få klarhet i en viss relation kan lita på intuitionen!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Samarbete.

Skorpionen

23/10–22/11

Inspirationen finns där ständigt under planeterna Jupiters och Plutos trend, du skapar dina möjligheter även där andra ser hinder!

Kärlek: En hetta smyger sig in i ditt system, och att bli intensivt engagerad i något eller någon är möjligt de här dagarna.

Utmaning: Stressiga dagar.

Satsa på: Lusten.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Din vecka får en uppfriskande puff av planeten Mars, nu har du energi som räcker till allt du vill göra och lite till. Dra nytta av influensen!

Kärlek: En självständig period, men du är inte ointresserad. Om ljuva till-fällen dyker upp kan du överraskande slå till.

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Aktivitet.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vågar vara den som konsekvent säger sanningar och gör det rätta, under Jupiters kompromisslösa trend. Var stolt över dig!

Kärlek: Nu är det viktigt att ge och ta och inte glömma bort några löften. Tiden far snabbt iväg när du är engagerad i mycket.

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: Det viktigaste.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Plutos bana visar att du kör på mot målen oavsett om du har andra med dig eller ej. Nu är viljestyrkan på plats och då är du svårstoppad!

Kärlek: Passionen känns väldigt långt borta för detta luftiga element, men du kan plötsligt övermannas av de heta känslorna.

Utmaning: Mycket ansvar.

Satsa på: Ögonkontakt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kör ofta in på återvändsgränder just nu, kanske mer styrd av drömmar än förnuftet under planeten Neptunus trend. Du lär dig dock något viktigt …

Kärlek: Kärleken är som en bubbla för två och nu flyger du villigt med i den. Landa säkert på jorden ibland!

Utmaning: Dagdrömmeri.

Satsa på: Öppna sinnen.