Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 1 – 7 juli 2024

27 jun, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Merkurius och månen gör den här tiden lugn men välplanerad. Du ser till att hinna med sådant som ger dig välbefinnande ända in i själen!

Kärlek: Nu glimtar stjärnorna till på din himmel och har du inte tur i pengar eller jobb kan det handla om kärleken. Ta vara på nya möjligheter.

Utmaning: Varva ner.

Satsa på: Lediga dagar.

Oxen

20/4–20/5

Livet kan vara extra behagligt under Venus påverkan, men latheten infinner sig lätt för tecknet och du bör inte fastna i den bekväma soffan.

Kärlek: Det finns en romantisk aura kring ditt tecken, är du solo för Venus influenser chanser till dig. Spana på Skorpionen!

Utmaning: Rör på dig.

Satsa på: Initiativ.

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu har du planeten Jupiters nyfikenhet och behov av nya miljöer med dig under veckan. Du upplever nya saker, men flyr kanske dina sysslor ...

Kärlek: Din rastlöshet gör dig flyktig och onåbar. Visa att du håller löften, är pålitlig och uthållig i kärlek!

Utmaning: Hitta balans.

Annons

Satsa på: Kärleksharmoni.

Kräftan

22/6–22/7

Neptunus ger dagdrömmar och ibland har du för bråttom när du fattar beslut. Risken finns att du ångrar dig när du står på jorden igen!

Kärlek: Känslorna är romantiska, men kärleken är svårfångad. Var ändå kräsen om du som är singel ska hitta de rätta dejterna.

Utmaning: Öppna ögonen.

Satsa på: Sunt förnuft.

Lejonet

23/7–22/8

Pluto är en kraftkälla, men att vara för envis och viljestark underlättar inte samarbetet. Glöm inte att lyssna på andra.

Kärlek: Din vanliga dragningskraft är inte helt på topp under veckan, men bjuder du till kan det hända bra saker! Låt känslorna styra.

Utmaning: Var ödmjuk.

Satsa på: Goda relationer.

Jungfrun

23/8–22/9

En spännande tid ligger framför dig under heta Mars stjärna. Nya planer uppstår nästan av sig själv och framsteg i jobb eller affärer är möjliga!

Kärlek: Du kan vara blyg och lågmäld känslomässigt, men nu hjälper månen och Mars dig att plocka fram glöden.

Utmaning: Visa känslorna.

Annons

Satsa på: Modiga beslut.

Vågen

23/9–22/10

Du är säker på dina saker just nu och då kan de rätta besluten komma snabbt! Glöm inte att förbereda din omgivning.

Kärlek: Singeln har något i sikte och nu ger Plutos påverkan mod och framåtanda. Det är svårt att säga nej till din magnetiska utstrålning!

Utmaning: Prata högt.

Satsa på: Överenskommelser.

Skorpionen

23/10–22/11

Merkurius är vägvisaren den här veckan och då styr förnuftet över känslan. Undvik att köra över ditt inre i viktiga frågor ...

Kärlek: Du är extra skarpögd under Merkurius influens och det gör dig kanske kritisk och lite för petig ibland. Se det positiva!

Utmaning: Lyssna inåt.

Satsa på: Skynda långsamt.

Skytten

23/11–21/12

Månens påverkan gör dig redo för en kärleksfull period. Du är en kramgod och empatisk lyssnare som inger förtroende.

Annons

Kärlek: När du känner dig omgiven av genuina människor öppnar du hjärtat. Det här tycks vara en period när blixtförälskelse kan uppstå!

Utmaning: Undvik nya ovanor.

Satsa på: Relationerna.

Stenbocken

22/12–20/1

Saturnus och Mars ger en stark motor och det gör jobb och andra sysslor lätta att utföra. Humöret kan dock bli lättantändligt ...

Kärlek: Du har djupa känslor men visar dem genom praktiska handlingar hellre än med romantik. Kanske du kan kombinera båda ...

Utmaning: Bit ihop.

Satsa på: Ge komplimanger.

Vattumannen

21/1–19/2

Dina aktiviteter ser ut att kunna bli en aning splittrade. Att avsluta det du gör innan du hoppar på något nytt bevarar ordningen!

Kärlek: Saturnus bana känns svalkande och du måste förmodligen bjuda till och vara generös om du ska få uppskattningen du längtar efter.

Utmaning: Samla dig.

Satsa på: Fest.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter öppnar dina sinnen och du vill prova på äventyr och samla erfarenheter. En bra tid för resor till platser som lär dig något.

Kärlek: Du är utåtriktad under Jupiters bana, som gjort för en flört som kan leda till mer. Spana in Jungfrun eller kräftan!

Utmaning: Hitta resurserna.

Satsa på: Frihet.

Annons