Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 1-7 maj 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Nu har du höga förväntningar på både dig själv och vissa i din omgivning och du kan bli positivt överraskad innan veckans slut!

Kärlek: Jupiters påverkan står för spänning och omväxling. Något nytt som berikar din relation eller utmanar singeln dyker upp.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Fånga tillfällena.

Oxen

20/4–20/5

Du har smak för inredning och förändring just nu och det händer en hel del under din vecka. Se upp för att falla förde dyraste prylarna!

Kärlek: Planeten Uranus egensinne påverkar och att kompromissa med hjärte-vännen är inte alltid enkelt. Undvik heta diskussioner.

Utmaning: Envisheten.

Satsa på: Ödmjukhet.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeten Mars och eldelementet ökar viljan, men också din medfödda rastlöshet och nu kan irritationen blossa upp. Tänk på vad du säger!

Kärlek: Gnistan vill inte ta sig riktigt de här dagarna. Kanske dags för en paus och möjlighet att tänka på annat ett tag?

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Nya intressen.

Kräftan

22/6–22/7

Sociala planetinfluenserna Merkurius och Venus öppnar upp för en vecka med mycket kontakter, nöjen och kanske en festlig tillställning!

Kärlek: Det finns något i luften som skapar spänning, men du är inte lättfrestad. Ditt hjärta ömmar för en helt annan person.

Utmaning: Sena kvällar.

Satsa på: Förnuftet.

Lejonet

23/7–22/8

Det blir ofta trivsam stämning i ditt sällskap just nu. Du är öppen och lyhörd för andra och delar gärna ut upplyftande komplimanger!

Kärlek: Planeten Venus speciella påverkan puffar dig mot fina dagar för två. Du låter känslorna styra de flesta aktiviteterna.

Utmaning: En kostnad.

Satsa på: Snåla inte.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många projekt på gång just nu, kanske fler än du hinner med. Planeten Merkurius sätter snurr på hjulen, men du behöver energi för två.

Kärlek: Du och kärleken har några drömmar att realisera men bör inte ha för bråttom. En sak i taget fungerar bäst!

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Positiva mål.

Vågen

23/9–22/10

Planeten Mars influenser ökar frihetsbehovet och en energisk vecka väntar. Du hoppar på aktiviteter du inte är van vid, en spännande tid!

Kärlek: Pulsen ökar när nya möjligheter öppnar sig. Du är en smula oförberedd på det som sker, men sannolikt intresserad...

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Friskt mod.

Skorpionen

23/10–22/11

Pluto hjälper dig med fokusen och du märker snart att ansträngningar lönar sig! Är du redo kan livet komma att förändras till det bättre.

Kärlek: Nu har du mycket att ge men kanske ännu mer att få. Ge tid för den här veckans njutningar så du inte missar några!

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Mer fritid.

Skytten

23/11–21/12

Du är modig och backar inte för utmaningarna, var de än kommer ifrån. De största tycks dock komma från dig själv, nu vill du framåt!

Kärlek: Känslorna far lätt iväg, du reagerar snabbt men som väl är oftast positivt. Planeterna bjuder på speciella ögonblick.

Utmaning: Skråmorna.

Satsa på: Något lärorikt.

Stenbocken

22/12–20/1

Ibland lutar du dig för mycket mot alla de trygga rutinerna och glömmer att du kan så mycket bättre än så. Fråga nu dig själv vad du egentligen behöver!

Kärlek: Saturnus läge visar att vardagen och dina sysslor slukar dig lite för ofta nu. Hjärtevännen protesterar.

Utmaning: Energitjuvarna.

Satsa på: Lyhördhet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Neptunus bjuder på en positiv tid, men kanske lite lat och bekväm energi när det handlar om jobb och andra sysslor. Du vill bara njuta av livet just nu!

Kärlek: Dina stjärnor kommer med kärlekschanser, men bara om du vill. En del vattenbärare satsar hellre på sig själva.

Utmaning: Ombytligheten.

Satsa på: Bestäm dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Saturnus händighet råderoch nu kombinerar du gärna kreativa projekt med praktiska ändamål. Att göra något användbart känns bra!

Kärlek: Månens påverkan plockar upp känslor till ytan och när de vill ha uppmärksamhet glömmer du allt annat! Undvik förseningar.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Struktur.