Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 1-7 maj 2023

01 maj, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Nu har du höga förväntningar på både dig själv och vissa i din omgivning och du kan bli positivt överraskad innan veckans slut!

Kärlek: Jupiters påverkan står för spänning och omväxling. Något nytt som berikar din relation eller utmanar singeln dyker upp.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Fånga tillfällena.

Oxen

20/4–20/5

Du har smak för inredning och förändring just nu och det händer en hel del under din vecka. Se upp för att falla förde dyraste prylarna!

Kärlek: Planeten Uranus egensinne påverkar och att kompromissa med hjärte-vännen är inte alltid enkelt. Undvik heta diskussioner.

Utmaning: Envisheten.

Satsa på: Ödmjukhet.

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeten Mars och eldelementet ökar viljan, men också din medfödda rastlöshet och nu kan irritationen blossa upp. Tänk på vad du säger!

Kärlek: Gnistan vill inte ta sig riktigt de här dagarna. Kanske dags för en paus och möjlighet att tänka på annat ett tag?

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Nya intressen.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Sociala planetinfluenserna Merkurius och Venus öppnar upp för en vecka med mycket kontakter, nöjen och kanske en festlig tillställning!

Kärlek: Det finns något i luften som skapar spänning, men du är inte lättfrestad. Ditt hjärta ömmar för en helt annan person.

Utmaning: Sena kvällar.

Satsa på: Förnuftet.

Lejonet

23/7–22/8

Det blir ofta trivsam stämning i ditt sällskap just nu. Du är öppen och lyhörd för andra och delar gärna ut upplyftande komplimanger!

Kärlek: Planeten Venus speciella påverkan puffar dig mot fina dagar för två. Du låter känslorna styra de flesta aktiviteterna.

Utmaning: En kostnad.

Satsa på: Snåla inte.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många projekt på gång just nu, kanske fler än du hinner med. Planeten Merkurius sätter snurr på hjulen, men du behöver energi för två.

Kärlek: Du och kärleken har några drömmar att realisera men bör inte ha för bråttom. En sak i taget fungerar bäst!

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Positiva mål.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Planeten Mars influenser ökar frihetsbehovet och en energisk vecka väntar. Du hoppar på aktiviteter du inte är van vid, en spännande tid!

Kärlek: Pulsen ökar när nya möjligheter öppnar sig. Du är en smula oförberedd på det som sker, men sannolikt intresserad...

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Friskt mod.

Skorpionen

23/10–22/11

Pluto hjälper dig med fokusen och du märker snart att ansträngningar lönar sig! Är du redo kan livet komma att förändras till det bättre.

Kärlek: Nu har du mycket att ge men kanske ännu mer att få. Ge tid för den här veckans njutningar så du inte missar några!

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Mer fritid.

Skytten

23/11–21/12

Du är modig och backar inte för utmaningarna, var de än kommer ifrån. De största tycks dock komma från dig själv, nu vill du framåt!

Annons

Kärlek: Känslorna far lätt iväg, du reagerar snabbt men som väl är oftast positivt. Planeterna bjuder på speciella ögonblick.

Utmaning: Skråmorna.

Satsa på: Något lärorikt.

Stenbocken

22/12–20/1

Ibland lutar du dig för mycket mot alla de trygga rutinerna och glömmer att du kan så mycket bättre än så. Fråga nu dig själv vad du egentligen behöver!

Kärlek: Saturnus läge visar att vardagen och dina sysslor slukar dig lite för ofta nu. Hjärtevännen protesterar.

Utmaning: Energitjuvarna.

Satsa på: Lyhördhet.

Vattumannen

21/1–19/2

Neptunus bjuder på en positiv tid, men kanske lite lat och bekväm energi när det handlar om jobb och andra sysslor. Du vill bara njuta av livet just nu!

Kärlek: Dina stjärnor kommer med kärlekschanser, men bara om du vill. En del vattenbärare satsar hellre på sig själva.

Utmaning: Ombytligheten.

Satsa på: Bestäm dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Saturnus händighet råderoch nu kombinerar du gärna kreativa projekt med praktiska ändamål. Att göra något användbart känns bra!

Kärlek: Månens påverkan plockar upp känslor till ytan och när de vill ha uppmärksamhet glömmer du allt annat! Undvik förseningar.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Struktur.

Annons