Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 11 – 17 mars 2024

08 mar, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Planeten Venus sociala influens gör dig inställd på att ha roligt med familj och vänner. Kvällarna kan bli sena och träffarna livliga!

Kärlek: Din kärleksenergi är positiv och lättsam, men du vill kanske inte ner på djupet just nu. Det finns en tid för allt.

Utmaning: Håll i pengarna.

Satsa på: Nöjen.

Oxen

20/4–20/5

Jupiter är planeten som försöker peppa dig att komma loss och göra något nytt. Det är dock inte säkert att det lyckas med ditt envisa tecken!

Kärlek: Nu känner du dig nöjd även när det inte händer så mycket, du ogillar förändringar och drama och njuter av vardagen.

Utmaning: Öka tempot.

Satsa på: Ett äventyr.

Tvillingarna

21/5–21/6

En kortare resa eller utflykt lyfter perioden. Planeterna visar att du hittar något du saknat och det kan bli läge att fira!

Kärlek: Nu är singeln på kärleksjakt och det är Skytten eller Lejonet som tänder kemin. Håll utkik i dina nära omgivningar ...

Annons

Utmaning: Planera dagarna.

Satsa på: Känslorna.

Kräftan

22/6–22/7

Din vecka känns passiv, men också behaglig under månens påverkan. Nu kommer du ifatt ditt inre och det skapar harmoni i själen.

Kärlek: Det finns en mysig värme i ditt kärleksnäste just nu, kanske tidiga vårkänslor som vaknar och gör hjärtat mer energiskt.

Utmaning: Rör på dig.

Satsa på: Hälsosamma val.

Lejonet

23/7–22/8

Det här är intensiva men röriga dagar, nya planer uppstår men du saknar kanske tålamod för att avsluta dem. Tänk dig för innan du säger ja.

Kärlek: Din egen planet Mars gör dig spontan och modig, du tar gärna risker på det här området. Ge inga löften!

Utmaning: Öppna ögonen.

Satsa på: Mindre brådska.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu kommer jobb och plikter i första hand och du är inställd på att utveckla dem i rätt riktning. Det går inte fort, men framåt!

Annons

Kärlek: Planeten Saturnus är en sträng influens och nu är du inte så villig att kompromissa, men du är ansvarsfull och beskyddande.

Utmaning: Var lyhörd.

Satsa på: Kommunikation.

Vågen

23/9–22/10

Nu är det viktigt att känna efter innan du säger ja till nya projekt eller samarbeten. Planeten Saturnus ger låg energi och du behöver ta hand om dig!

Kärlek: Kärleken ligger tryggt i hamn för många vågskålar just nu, varken stormar eller vågor. Njut av lugnet.

Utmaning: Hitta orken.

Satsa på: Återhämtning.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu far känslorna lätt iväg och du blir engagerad i sådant som berör dig extra starkt. Oroa dig inte, det här är något av en chans för dig att nå resultat.

Kärlek: Dina kärleksplaner tycks ha turen med sig just nu. Jupiter och Venus i par ger ofta ökad lycka!

Utmaning: Öppna upp.

Satsa på: Fina samtal.

Skytten

23/11–21/12

Humöret pendlar upp och ner under Uranus spända influens, men du vet vad du behöver för att hitta stabilitet. Fatta rätt beslut för dig.

Annons

Kärlek: Ibland är ditt frihetsbehov dominerande och då kommer flyktbehovet på köpet. Gör ingenting du riskerar att ångra i morgon!

Utmaning: Var tydlig.

Satsa på: Balans.

Stenbocken

22/12–20/1

Du känner energi och lust att göra något positivt och som verkligen gör skillnad för dig. Mer än ett steg i taget är dock inte realistiskt nu.

Kärlek: Plutos intensitet styr den här veckan och nu kan det bli hett på kärleksfronten, möjligen också ett gräl!

Utmaning: Ha tålamod.

Satsa på: Sikta framåt.

Vattumannen

21/1–19/2

Merkurius gör vissa kontakter speciella och det kan vara en vän, kollega eller samarbetspartner du vill komma närmare ...

Kärlek: Kärleken blossar för vattenbäraren och nu kan också frieri eller förlovning vara på gång. Det finns alltid något du kan fira!

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Kom igång.

Fiskarna

20/2–20/3

En vecka med givande möten och aktiviteter gör dig motiverad att vara igång mer än vanligt. Du hittar det du brinner för!

Kärlek: Neptunus gör kärleken mottaglig för intryck och känslomässigt söker du inspiration i de fina förebilder du har nära dig.

Utmaning: Skapa ordning.

Satsa på: Visa din värme.

Annons