Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 12-18 december 2022

12 dec, 2022 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

En innehållsrik vecka för många i detta alerta och nyfikna eldtecken. Du hittar utmaningarna du behöver för att må fysiskt och mentalt bra.

Kärlek: Nu tycks det rulla åt rätt håll. Din egen härskarplanet Mars influenser gör känslorna hetare och passionen växer!

Utmaning: Julstöket.

Satsa på: Motionera.

Oxen

20/4–20/5

Merkurius och Venus influenser gör den här veckan både speciell och krävande. Om du snabbt gör undan det tråkiga hinner du desto mer av julpysslet!

Kärlek: För dig måste kärleken vara både obrottsligt lojal och ångande sensuell. Nu får du till en bra känsla.

Utmaning: Rutinerna.

Satsa på: Omväxlande fritid.

Tvillingarna

21/5–21/6

Ett stillastående råder på flera områden och det är emot din grundläggande natur. Nu gäller det att hitta tonvis med uthållighet!

Kärlek: Du känner kanske av ett avstånd under planeten Saturnus begränsande påverkan. Men den som har tålamod att vänta belönas.

Annons

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Skrivande.

Kräftan

22/6–22/7

En vecka att leta upp de användbara kontakterna på. Du inser att du behöver samarbeta för att komma framåt med alla dina planer.

Kärlek: En lekfull Uranus och elementet luft gör kärleken mer glad och flörtig. Du roar dig med den så fort du har en lucka över!

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Kommunikationen.

Lejonet

23/7–22/8

Du ser framåt med positiva sinnen och nu kan inte mycket slå ner ditt goda humör och självförtroende! Du är på rätt väg.

Kärlek: Venus och Jupiter är stjärnorna som uppfyller drömmar på kärleksplanet. Nu får du sannolikt det du saknat och kanske mer än så!

Utmaning: Avundsjukan.

Satsa på: Egna projekt.

Jungfrun

23/8–22/9

Uppförsbacken finns där under Uranus trend, men väl uppe på krönet kan det bara gå åt rätt håll! Bit ihop och kämpa, du kan det du vill.

Annons

Kärlek: Nu vill du få till en nystart men det är lättare sagt än gjort. Du inser att du varken har tiden eller orken just nu.

Utmaning: Julstädningen.

Satsa på: Fokus.

Vågen

23/9–22/10

Nu styrs tecknet av självdisciplin och ordning, inte alltid så roligt men du får effektivt undan sådant som belamrat de dammiga hörnen …

Kärlek: Planeten Merkurius förnuftiga stjärna övervakar ditt kärleksliv. Nu tar du det helst lugnt och rusar inte in i något.

Utmaning: Få nöjen.

Satsa på: Glöggfester.

Skorpionen

23/10–22/11

Du hittar vägen framåt, men kanske inte så rak och fin som väntat. Nu kommer en tid av växande och du lär dig Jupiters läxor.

Kärlek: Nu känns kärleken som ett ryckigt äventyr. Ibland vet du inte vart du är på väg, sen åker du raka vägen mot sjunde himlen!

Utmaning: Det förlorade.

Satsa på: Segrar.

Skytten

23/11–21/12

Här påverkar eld och vatten samtidigt och det kan bli krockar mellan de världsliga och själsliga behoven. Inse att du behöver båda delarna för att må bra!.

Annons

Kärlek: Du spänner bågen och siktar längre än vanligt. Kärlek på bortaplan kan börja spira för singeln

Utmaning: Att se klart.

Satsa på: Fridfull jul.

Stenbocken

22/12–20/1

En hjärtevärmande vecka är i sikte under Venus gynnsamma influenser. Nu hjälps du framåt av villiga händer, även om det stormar känner du dig trygg.

Kärlek: Du hör till dem som känner sig nöjda, kanske rent av bortskämda nu. Luta dig tillbaka och njut!

Utmaning: Dyra julklappar.

Satsa på: Budgetkoll.

Vattumannen

21/1–19/2

Dina sinnen öppnas av planeterna Plutos och Venus passionerade energier. Du vill hela tiden vara engagerad i något spännande under denna lustfyllda tid!

Kärlek: Nu ser du fram emot något med klappande hjärta. Förälskelsen är påtaglig för många i det här tecknet.

Utmaning: Inköpen.

Satsa på: En resa.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu vill du ha mycket omväxling och gärna befinna dig på eller intill vatten. Din rastlösa energi kan dock störa dina planer!

Kärlek: Neptunus nuvarande trend sprider lätt sina vackra irrbloss på kärlekssidan. Öppna ögonen för det som är äkta och varaktigt.

Utmaning: Lite tålamod.

Satsa på: Sunt förnuft.

Annons