Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 12-18 december 2022

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

En innehållsrik vecka för många i detta alerta och nyfikna eldtecken. Du hittar utmaningarna du behöver för att må fysiskt och mentalt bra.

Kärlek: Nu tycks det rulla åt rätt håll. Din egen härskarplanet Mars influenser gör känslorna hetare och passionen växer!

Utmaning: Julstöket.

Satsa på: Motionera.

Oxen

20/4–20/5

Merkurius och Venus influenser gör den här veckan både speciell och krävande. Om du snabbt gör undan det tråkiga hinner du desto mer av julpysslet!

Kärlek: För dig måste kärleken vara både obrottsligt lojal och ångande sensuell. Nu får du till en bra känsla.

Utmaning: Rutinerna.

Satsa på: Omväxlande fritid.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Ett stillastående råder på flera områden och det är emot din grundläggande natur. Nu gäller det att hitta tonvis med uthållighet!

Kärlek: Du känner kanske av ett avstånd under planeten Saturnus begränsande påverkan. Men den som har tålamod att vänta belönas.

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Skrivande.

Kräftan

22/6–22/7

En vecka att leta upp de användbara kontakterna på. Du inser att du behöver samarbeta för att komma framåt med alla dina planer.

Kärlek: En lekfull Uranus och elementet luft gör kärleken mer glad och flörtig. Du roar dig med den så fort du har en lucka över!

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Kommunikationen.

Lejonet

23/7–22/8

Du ser framåt med positiva sinnen och nu kan inte mycket slå ner ditt goda humör och självförtroende! Du är på rätt väg.

Kärlek: Venus och Jupiter är stjärnorna som uppfyller drömmar på kärleksplanet. Nu får du sannolikt det du saknat och kanske mer än så!

Utmaning: Avundsjukan.

Satsa på: Egna projekt.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Uppförsbacken finns där under Uranus trend, men väl uppe på krönet kan det bara gå åt rätt håll! Bit ihop och kämpa, du kan det du vill.

Kärlek: Nu vill du få till en nystart men det är lättare sagt än gjort. Du inser att du varken har tiden eller orken just nu.

Utmaning: Julstädningen.

Satsa på: Fokus.

Vågen

23/9–22/10

Nu styrs tecknet av självdisciplin och ordning, inte alltid så roligt men du får effektivt undan sådant som belamrat de dammiga hörnen …

Kärlek: Planeten Merkurius förnuftiga stjärna övervakar ditt kärleksliv. Nu tar du det helst lugnt och rusar inte in i något.

Utmaning: Få nöjen.

Satsa på: Glöggfester.

Skorpionen

23/10–22/11

Du hittar vägen framåt, men kanske inte så rak och fin som väntat. Nu kommer en tid av växande och du lär dig Jupiters läxor.

Kärlek: Nu känns kärleken som ett ryckigt äventyr. Ibland vet du inte vart du är på väg, sen åker du raka vägen mot sjunde himlen!

Utmaning: Det förlorade.

Satsa på: Segrar.

Skytten

23/11–21/12

Här påverkar eld och vatten samtidigt och det kan bli krockar mellan de världsliga och själsliga behoven. Inse att du behöver båda delarna för att må bra!.

Kärlek: Du spänner bågen och siktar längre än vanligt. Kärlek på bortaplan kan börja spira för singeln

Utmaning: Att se klart.

Satsa på: Fridfull jul.

Stenbocken

22/12–20/1

En hjärtevärmande vecka är i sikte under Venus gynnsamma influenser. Nu hjälps du framåt av villiga händer, även om det stormar känner du dig trygg.

Kärlek: Du hör till dem som känner sig nöjda, kanske rent av bortskämda nu. Luta dig tillbaka och njut!

Utmaning: Dyra julklappar.

Satsa på: Budgetkoll.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Dina sinnen öppnas av planeterna Plutos och Venus passionerade energier. Du vill hela tiden vara engagerad i något spännande under denna lustfyllda tid!

Kärlek: Nu ser du fram emot något med klappande hjärta. Förälskelsen är påtaglig för många i det här tecknet.

Utmaning: Inköpen.

Satsa på: En resa.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu vill du ha mycket omväxling och gärna befinna dig på eller intill vatten. Din rastlösa energi kan dock störa dina planer!

Kärlek: Neptunus nuvarande trend sprider lätt sina vackra irrbloss på kärlekssidan. Öppna ögonen för det som är äkta och varaktigt.

Utmaning: Lite tålamod.

Satsa på: Sunt förnuft.