Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 12-18 februari 2024

09 feb, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

En lärorik vecka för många Vädurar. Nu kommer utmaningarna som tvingar dig att vara flexibel och kompromissa, inte lätt för ditt tecken ...

Kärlek: Du blir lätt förblindad under Neptunus påverkan, men det är härligt att vara i en sådan romantisk bubbla ett tag!

Utmaning: Stå på jorden.

Satsa på: Sinnesro.

Oxen

20/4–20/5

Du tappar sällan tålamodet och ryter till, men under Saturnus tröga tid kan det ske mer än en gång. Sänk kraven.

Kärlek: Kärleken tycks stöta på hinder och motstånd under Saturnus stjärna. Inte den smidigaste kärleksinfluensen, men den som kämpar tappert blir belönad!

Utmaning: Se framåt.

Satsa på: Tolerans.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du jonglerar med båda händerna just nu och för det mesta går det bra. Du trivs när det händer mycket som känns positivt.

Kärlek: Du har fickan full med fina idéer för dig och hjärtevännen, nu gäller det bara att klämma in dem i en fulltecknad vecka!

Utmaning: Fokusera rätt.

Satsa på: Säg nej ibland.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Du är en flitig myra under Mars påverkan, uthållig och målmedveten skördar du de goda resultaten! Andra inspireras av dig.

Kärlek: Du är envis och nu vill du styra allting, inte alltid poppis hos motparten. Hitta din ödmjuka sida och du får bättre gensvar!

Utmaning: Sänk kraven.

Satsa på: Kommunikationen.

Lejonet

23/7–22/8

Med tursamma Jupiter vid din sida kan nya dörrar öppna sig oväntat men välkommet! Tveka inte att sätta fart på det du drömmer om.

Kärlek: Kärleken kallar på dig under Venus kärleksfulla influenser. Någon i din närhet tycks svår att stå emot, våga satsa!

Utmaning: Fatta mod.

Satsa på: Ett nytt kapitel.

Jungfrun

23/8–22/9

Planeten Merkurius påverkan gör dig påhittig och vaken för det perfekta tillfället. Det kan vara dags för ett annorlunda äventyr!

Kärlek: Du vill uppleva något extra på det här området och vad passar då bättre än att resa eller göra speciella utflykter för två.

Utmaning: Ta dig råd.

Satsa på: En budget.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Du påverkas av förnuftiga planeten Merkurius och nu blir det ordning och reda på dina aktiviteter. En tid att vara vuxen och ansvarsfull när du tar dina beslut!

Kärlek: Du har även andra prioriteringar att tänka på och inser att du måste visa lite mer tålamod ...

Utmaning: Var vaken.

Satsa på: Öppna ögon.

Skorpionen

23/10–22/11

Uranus influenser landar och nu aktiveras din högre kraft på allvar. Låt kreativitet och instinkter vara dina ledstjärnor i livet.

Kärlek: Nu svänger energierna och det här området känns roligt och spännande. Det pirrar i magen på både singlar och stadgade!

Utmaning: Var i nuet.

Satsa på: Livets bästa.

Skytten

23/11–21/12

Din egen Jupiters påverkan gör dig nyfiken på att växa och utvecklas och just nu känner du att något bra väntar. Tro på din känsla!

Annons

Kärlek: Dina pilar är oftast träffsäkra, men nu vill du kika mer under ytan innan du låter känslorna fara iväg med dig.

Utmaning: Våga vara besvärlig.

Satsa på: Klara besked.

Stenbocken

22/12–20/1

Ditt element är jord och du behöver materiell och känslomässig trygghet. Plutos bana visar att du är glupsk, men måste undvika att ta några risker just nu.

Kärlek: Nu kan det finnas praktiska hinder som irriterar dig. Ansträng dig och du hittar en lösning!

Utmaning: Var observant.

Satsa på: Förnuftet.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har inte din vanliga inspiration och bör se detta som en tid lämplig för omladdning eller sökande efter en ny väg ...

Kärlek: Du har en del att stångas med nu och gör bäst i att ödmjuka dig och se dina brister innan du går i försvar. Handla positivt!

Utmaning: Svälj stoltheten.

Satsa på: Rådgivare.

Fiskarna

20/2–20/3

Venus influenser skapar sug efter livets njutbara ting. Du går in för att skapa stämning, trevliga möten och aktiviteter.

Kärlek: De här dagarna har chans att bli minnesvärda och bäst blir de om du har någon att dela dem med! Hitta de romantiska oaserna.

Utmaning: Håll budgeten.

Satsa på: Kärleksbevis.

Annons