Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 13-19 februari 2023

13 feb, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Din egen Mars tar självförtroendet mot en formtopp och du tvekar inte att ta chanser och ibland också risker för att nå dina mål!

Kärlek: Du har en tjusarkraft som går utöver det vanliga under Mars passionerade trend. Nu har du förmågan att få all det du vill ha.

Utmaning: Slarvfelen.

Satsa på: Noggrannhet.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Merkurius påverkan laddar din vecka med arbete. Just nu kan det kännas svårt att komma undan sysslorna för dina viktiga pauser.

Kärlek: En harmonisk men kanske händelselös kärleksvecka. Försök att skapa tillfällen för romantiska upplevelser!

Utmaning: Ansvaret.

Satsa på: Planering.

Tvillingarna

21/5–21/6

Just nu är du på språng mot nya kapitel, stärkt av positiv energi från Jupiters stjärna. Ditt behov av förändring får styra veckans beslut.

Kärlek: Här finns en glad och nyfiken upptäckare. Att utforska nya sidor av kärleken känns den här tiden som en spännande resa!

Annons

Utmaning: Kostnaderna.

Satsa på: Sunda val.

Kräftan

22/6–22/7

Venus ger dig nya ögon att se med. Du upptäcker allt det roliga och hoppar över det tråkiga så mycket du kan, livets bästa väntar!

Kärlek: Kärleken är det viktigaste för dig, du prioriterar tveklöst bort sådant som hindrar dig från att njuta av den fullt ut.

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Kvalitetstid.

Lejonet

23/7–22/8

Planeten Saturnus styr och nu känns dina rutiner extra viktiga att hålla på. Det blir mycket ordning och reda, men kanske mindre nöjen.

Kärlek: Du låter det praktiska och förnuftiga komma först just nu och glömmer ibland de viktiga stunderna av närhet. Påminn dig själv!

Utmaning: Kraven.

Satsa på: Lusten.

Jungfrun

23/8–22/9

Hela du slappnar av under Venus och månens trevliga påverkan, att släppa på många krav ger en omedelbar effekt!

Annons

Kärlek: Allting känns plötsligt ljusare och lättare under Venus påverkan. Nu ser du de gyllene tillfällena och tar väl vara på dem.

Utmaning: Förhastade löften.

Satsa på: Välbefinnandet.

Vågen

23/9–22/10

Låt inte ditt goda humör påverkas av yttre händelser, din gnista är din viktigaste vän just nu och tar dig igenom det mesta!

Kärlek: Venus berättar att du vill känna kärlekens närvaro hela tiden, men ibland dyker det upp förhinder som du inte hade räknat med..

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Positiv kraft.

Skorpionen

23/10–22/11

Den här veckan utmanar dig på sina ställen, men du är snabb och handlingskraftig och gör sannolikt fler segrar än förluster!

Kärlek: Nu tycks du vara en smula bekräftelsesjuk, men det hindrar dig inte från att njuta av kärlekens bästa! Du ger och får.

Utmaning: Samarbetet.

Satsa på: Tro på dig själv.

Skytten

23/11–21/12

Planeterna Merkurius och Uranus är inte lätta influenser att balansera, men när allt känns hopplöst landar ett kreativt idéflöde!

Annons

Kärlek: Veckans kärleksplaneter visar att du har ett kritiskt öga med dig och du upptäcker små skavanker som måste repareras.

Utmaning: Kompromisserna.

Satsa på: Magkänslan.

Stenbocken

22/12–20/1

Månens bana ger tecken på att energin dalar och nu måste du kanske varva ner och sätta projekten på paus, allt för att ladda om!

Kärlek: Även kärleken står på sparlåga under stjärnornas begränsande påverkan, men du som är tålmodig planerar långsiktigt.

Utmaning: Risk för gräl.

Satsa på: Mindre stress.

Vattumannen

21/1–19/2

Merkurius influenser pekar på en givande kommunikation med andra. Det är i diskussionerna du kommer underfund med vad du vill!

Kärlek: En solig kärleksvecka dyker upp och värmer ditt inre, kanske till den grad att du vill ta ett steg till, kanske du friar!

Utmaning: Dyra vanor.

Satsa på: Förnuftet.

Fiskarna

20/2–20/3

Tursamma planeten Jupiter och kärleksplaneten Venus förgyller tiden för dig! Du känner dig ofta lyckligt lottad och omgiven av andras värme.

Kärlek: Nu känns dragningskraften extra stark till jordtecknen Oxen och Jungfrun. Ta vara på ­chanserna om du är singel!

Utmaning: Slösandet.

Satsa på: Ta emot.

Annons