Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 13-19 februari 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Din egen Mars tar självförtroendet mot en formtopp och du tvekar inte att ta chanser och ibland också risker för att nå dina mål!

Kärlek: Du har en tjusarkraft som går utöver det vanliga under Mars passionerade trend. Nu har du förmågan att få all det du vill ha.

Utmaning: Slarvfelen.

Satsa på: Noggrannhet.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Merkurius påverkan laddar din vecka med arbete. Just nu kan det kännas svårt att komma undan sysslorna för dina viktiga pauser.

Kärlek: En harmonisk men kanske händelselös kärleksvecka. Försök att skapa tillfällen för romantiska upplevelser!

Utmaning: Ansvaret.

Satsa på: Planering.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Just nu är du på språng mot nya kapitel, stärkt av positiv energi från Jupiters stjärna. Ditt behov av förändring får styra veckans beslut.

Kärlek: Här finns en glad och nyfiken upptäckare. Att utforska nya sidor av kärleken känns den här tiden som en spännande resa!

Utmaning: Kostnaderna.

Satsa på: Sunda val.

Kräftan

22/6–22/7

Venus ger dig nya ögon att se med. Du upptäcker allt det roliga och hoppar över det tråkiga så mycket du kan, livets bästa väntar!

Kärlek: Kärleken är det viktigaste för dig, du prioriterar tveklöst bort sådant som hindrar dig från att njuta av den fullt ut.

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Kvalitetstid.

Lejonet

23/7–22/8

Planeten Saturnus styr och nu känns dina rutiner extra viktiga att hålla på. Det blir mycket ordning och reda, men kanske mindre nöjen.

Kärlek: Du låter det praktiska och förnuftiga komma först just nu och glömmer ibland de viktiga stunderna av närhet. Påminn dig själv!

Utmaning: Kraven.

Satsa på: Lusten.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Hela du slappnar av under Venus och månens trevliga påverkan, att släppa på många krav ger en omedelbar effekt!

Kärlek: Allting känns plötsligt ljusare och lättare under Venus påverkan. Nu ser du de gyllene tillfällena och tar väl vara på dem.

Utmaning: Förhastade löften.

Satsa på: Välbefinnandet.

Vågen

23/9–22/10

Låt inte ditt goda humör påverkas av yttre händelser, din gnista är din viktigaste vän just nu och tar dig igenom det mesta!

Kärlek: Venus berättar att du vill känna kärlekens närvaro hela tiden, men ibland dyker det upp förhinder som du inte hade räknat med..

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Positiv kraft.

Skorpionen

23/10–22/11

Den här veckan utmanar dig på sina ställen, men du är snabb och handlingskraftig och gör sannolikt fler segrar än förluster!

Kärlek: Nu tycks du vara en smula bekräftelsesjuk, men det hindrar dig inte från att njuta av kärlekens bästa! Du ger och får.

Utmaning: Samarbetet.

Satsa på: Tro på dig själv.

Skytten

23/11–21/12

Planeterna Merkurius och Uranus är inte lätta influenser att balansera, men när allt känns hopplöst landar ett kreativt idéflöde!

Kärlek: Veckans kärleksplaneter visar att du har ett kritiskt öga med dig och du upptäcker små skavanker som måste repareras.

Utmaning: Kompromisserna.

Satsa på: Magkänslan.

Stenbocken

22/12–20/1

Månens bana ger tecken på att energin dalar och nu måste du kanske varva ner och sätta projekten på paus, allt för att ladda om!

Kärlek: Även kärleken står på sparlåga under stjärnornas begränsande påverkan, men du som är tålmodig planerar långsiktigt.

Utmaning: Risk för gräl.

Satsa på: Mindre stress.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Merkurius influenser pekar på en givande kommunikation med andra. Det är i diskussionerna du kommer underfund med vad du vill!

Kärlek: En solig kärleksvecka dyker upp och värmer ditt inre, kanske till den grad att du vill ta ett steg till, kanske du friar!

Utmaning: Dyra vanor.

Satsa på: Förnuftet.

Fiskarna

20/2–20/3

Tursamma planeten Jupiter och kärleksplaneten Venus förgyller tiden för dig! Du känner dig ofta lyckligt lottad och omgiven av andras värme.

Kärlek: Nu känns dragningskraften extra stark till jordtecknen Oxen och Jungfrun. Ta vara på ­chanserna om du är singel!

Utmaning: Slösandet.

Satsa på: Ta emot.