Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 13-19 maj 2024

10 maj, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du står mellan två vägar och det känns inte helt självklart vilken av dem du ska välja. Lyssna på ditt inre och ge dig själv tiden du behöver.

Kärlek: Kärleken är ofta lugn och harmonisk under månens dämpande effekt. Ett romantiskt möte kan dock överraska singeln!

Utmaning: Hitta rätt.

Satsa på: Tålamod.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Merkurius påverkan är en effektiv piska som bör ge bra resultat i jobbet, men det höga tempot gör den långsamma Oxen obekväm i längden ...

Kärlek: Nu känns du överbelastad, kanske inte känslomässigt men det påverkar det du kan ge ut. Unna dig helande egentid!

Utmaning: Håll ut.

Satsa på: Belöningar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Fest och flört hänger i luften under Venus och Jupiters pigga influens. Du syns i mängden och andra dras till ditt trevliga sällskap!

Kärlek: Stjärnorna visar att du är rolig och uppmuntrande i din kommunikation. Det gör dig extra attraktiv på kärlekssidan.

Utmaning: Slösa inte.

Satsa på: Umgänge.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Planeten Saturnus bana stärker uthålligheten och självdisciplinen, nu har du som är flitig och fokuserar på det viktigaste något att vinna!

Kärlek: Det är kanske ingen överhettad vecka, men det finns en hjärtevärme som lugnar och får dig att må gott. Du är nöjd.

Utmaning: Jobba hårt.

Satsa på: Framsteg.

Lejonet

23/7–22/8

Din varma gnista lockas fram av veckans planeter och du överraskas av de spännande möten och förslag som dyker upp nu. Passa på!

Kärlek: Venus visar att vindarna vänder och nu hamnar kärlekslivet sannolikt på plus för många i det här passionerade tecknet.

Utmaning: Var snabb.

Satsa på: Gyllene tillfällen.

Jungfrun

23/8–22/9

Veckans melodi är lågmäld men hoppfull. Du har flera bra planer på gång och nu ger åtminstone någon av dem det du önskar!

Kärlek: Du som är solo känner av vibrationerna från ett visst håll och bör ge ett litet tecken om du uppfattar dem som positiva ...

Utmaning: Visa var du står.

Satsa på: Dina känslor.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Du vågar sällan ta snabba beslut, men nu gör Mars influenser dig ivrig och otålig. Tänk dig för två gånger innan du agerar!

Kärlek: Du förväntar dig att kärleken hänger med i alla toppar och dalar och blir överraskad om du möter motstånd. Dags att kompromissa.

Utmaning: Bromsa.

Satsa på: Förnuftiga val.

Skorpionen

23/10–22/11

Stjärnorna för dig sakta men säkert mot ett nytt kapitel. Du är inte den som älskar förändringar, men nu känns du redo att växla riktning!

Kärlek: Nu tar du nya tag, men det uppstår kanske en paus mellan planerna och handlingarna. Glöm inte att kommunicera.

Utmaning: Var lyhörd.

Satsa på: Öppna sinnen.

Skytten

23/11–21/12

Du är nyfiken och social under din egen stjärna Jupiter och nu vill du utbyta erfarenheter med intressanta människor, kanske lära dig något nytt!

Annons

Kärlek: En vecka med sköna vibbar i. Nu har du en generös attityd och dina nära reagerar positivt på det du ger ut.

Utmaning: Varva ner.

Satsa på: Lagom tempo.

Stenbocken

22/12–20/1

Månens trend handlar om nya insikter. Nu gör du en avräkning med det som varit, allt för att slippa upprepa de gamla misstagen igen.

Kärlek: Lova ingenting du inte kan hålla, nu finns det en viss risk att något annat dyker upp och du måste ändra på planerna!

Utmaning: Var flexibel.

Satsa på: Se framåt.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har dragningskraften just nu, inte bara för dina kloka råd, du utstrålar varm och positiv energi! Det känns bra att kunna ge något som andra behöver.

Kärlek: Planeten Mars ger rätta glöden och nu har du chansen att göra intryck på rätt person!

Utmaning: Sänk tempot.

Satsa på: Positiv attityd.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter bjuder in omväxling och sannolikt en spännande sådan. Ge dig ut om du får chansen, du kommer knappast att ångra en spontan resa eller utflykt!

Kärlek: Sömniga känslor flammar lätt upp igen under Venus och Uranus sexiga influenser, kanske på bortaplan!

Utmaning: Ta dig råd.

Satsa på: Ha roligt.

Annons