Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 13-19 mars 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Veckans planeter gör dig till en glad och lättroad person, men du strösslar gärna pengar omkring dig i tid och otid. Håll ett vaksamt öga på din budget.

Kärlek: Venus stjärna styr och du är omtänksam och engagerad, din hjärtevän känner sig ofta lyckligt lottad!

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Sunt förnuft.

Oxen

20/4–20/5

Energin och attityden är just nu lättsam men målmedveten, du märker snart att det är när du samarbetar med andra du når de bästa resultaten.

Kärlek: Venus och Pluto påverkar tecknet och nu skämmer du bort den du tycker om. Det kan bli dyrt, men lönar sig!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Luta dig mot flera.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Dina drivkrafter och din motivation är verkligen på max under veckans stjärnor och det kan ta dig en bit på vägen mot de stora målen. Våga satsa!

Kärlek: En intensiv Pluto visar att du är seriös i allt du gör på det här planet. Du vill se en utveckling åt rätt håll.

Utmaning: Mer jobb.

Satsa på: Dina drömmar.

Kräftan

22/6–22/7

En intensiv influens från planeten Mars gör dig arbetssam och uthållig, men snabba reaktioner och att vara impulsiv kan ställa till det.

Kärlek: Nu reagerar du även för små saker och det kan tända gräl helt i onödan. Bromsa innan du tar saker och ting för givet!

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Balans.

Lejonet

23/7–22/8

Saturnus flitiga energi påverkar och nu är du upptagen, men är också den som står stadigt på jorden. Man kan lita på dig.

Kärlek: Det blir kanske inte mycket mys denna vecka, betydligt mer arbete. Att göra så mycket som möjligt till-sammans blir desto roligare!

Utmaning: Lite tid.

Satsa på: Planering.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Månen placerar känslorna precis under skinnet och den här veckan reagerar du kanske inte på ditt vanliga rationella och förnuftiga vis.

Kärlek: Din omtänksamma sida lyser stark under månens påverkan. Du ger mer än du kanske behöver, spara lite åt dig själv!

Utmaning: Känsligheten.

Satsa på: Dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Planeten Jupiters positiva energier styr just nu tecknet och du vill hitta på lite nya saker som omväxling. En spännande vecka väntar.

Kärlek: Var bara dig själv nu och det som eventuellt krånglar löser sig innan det blir drama. Din charm är avväpnande!

Utmaning: Utgifterna.

Satsa på: Gratis aktiviteter.

Skorpionen

23/10–22/11

Din vecka känns laddad med praktiska utmaningar. Jobbet känns mer krävande, men också sysslorna hemma. Gör så gott du kan!

Kärlek: Din starka utstrålning mattas en aning under Saturnus plikttrogna trend. Just nu känns jobb och ansvar viktigare än något.

Utmaning: Prioriteringen.

Satsa på: Kommunicera.

Skytten

23/11–21/12

Mars ökar energin och Merkurius påhittigheten, en kreativ influens som påverkar dig på djupet. Nu måste dina nya idéer få komma till tals!

Kärlek: Du är påhittig och full av överraskningar även på kärleksfronten och det piggar snabbt upp en annars rätt sömnig relation.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Skriv lappar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är som alltid en arbetshäst, men stjärnorna påminner dig om att ta pauser ibland och göra även lustfyllda saker. En balansakt, men det går!

Kärlek: Du är inte den som står stilla nu, snarare puffar du på för en aktiv kärleksvecka. Dina förslag kommer att uppskattas.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Gemenskap.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Merkurius ger många sysslor att hinna med och trots att det är enkla saker kan du bli stressad. Var effektiv halva veckan och slappna sen av!

Kärlek: Snåla varken mot dig själv eller din partner nu, stämningen kan bli låg. Visa hellre att du kommer ihåg en viss dag..

Utmaning: Röran.

Satsa på: Struktur.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket tankar och känslor kring vissa saker och nu gäller det att vilja ta dig loss och komma vidare. Fokusera framåt, inte bakåt!

Kärlek: Det blir fysisk närhet och mycket kramar under månens bana nu. Vatten-elementets sentimentalitetär med dig.

Utmaning: Tårarna.

Satsa på: Välbefinnandet.