Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 13-19 mars 2023

13 mar, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Veckans planeter gör dig till en glad och lättroad person, men du strösslar gärna pengar omkring dig i tid och otid. Håll ett vaksamt öga på din budget.

Kärlek: Venus stjärna styr och du är omtänksam och engagerad, din hjärtevän känner sig ofta lyckligt lottad!

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Sunt förnuft.

Oxen

20/4–20/5

Energin och attityden är just nu lättsam men målmedveten, du märker snart att det är när du samarbetar med andra du når de bästa resultaten.

Kärlek: Venus och Pluto påverkar tecknet och nu skämmer du bort den du tycker om. Det kan bli dyrt, men lönar sig!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Luta dig mot flera.

Tvillingarna

21/5–21/6

Dina drivkrafter och din motivation är verkligen på max under veckans stjärnor och det kan ta dig en bit på vägen mot de stora målen. Våga satsa!

Annons

Kärlek: En intensiv Pluto visar att du är seriös i allt du gör på det här planet. Du vill se en utveckling åt rätt håll.

Utmaning: Mer jobb.

Satsa på: Dina drömmar.

Kräftan

22/6–22/7

En intensiv influens från planeten Mars gör dig arbetssam och uthållig, men snabba reaktioner och att vara impulsiv kan ställa till det.

Kärlek: Nu reagerar du även för små saker och det kan tända gräl helt i onödan. Bromsa innan du tar saker och ting för givet!

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Balans.

Lejonet

23/7–22/8

Saturnus flitiga energi påverkar och nu är du upptagen, men är också den som står stadigt på jorden. Man kan lita på dig.

Kärlek: Det blir kanske inte mycket mys denna vecka, betydligt mer arbete. Att göra så mycket som möjligt till-sammans blir desto roligare!

Utmaning: Lite tid.

Satsa på: Planering.

Jungfrun

23/8–22/9

Annons

Månen placerar känslorna precis under skinnet och den här veckan reagerar du kanske inte på ditt vanliga rationella och förnuftiga vis.

Kärlek: Din omtänksamma sida lyser stark under månens påverkan. Du ger mer än du kanske behöver, spara lite åt dig själv!

Utmaning: Känsligheten.

Satsa på: Dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Planeten Jupiters positiva energier styr just nu tecknet och du vill hitta på lite nya saker som omväxling. En spännande vecka väntar.

Kärlek: Var bara dig själv nu och det som eventuellt krånglar löser sig innan det blir drama. Din charm är avväpnande!

Utmaning: Utgifterna.

Satsa på: Gratis aktiviteter.

Skorpionen

23/10–22/11

Din vecka känns laddad med praktiska utmaningar. Jobbet känns mer krävande, men också sysslorna hemma. Gör så gott du kan!

Kärlek: Din starka utstrålning mattas en aning under Saturnus plikttrogna trend. Just nu känns jobb och ansvar viktigare än något.

Utmaning: Prioriteringen.

Satsa på: Kommunicera.

Skytten

23/11–21/12

Mars ökar energin och Merkurius påhittigheten, en kreativ influens som påverkar dig på djupet. Nu måste dina nya idéer få komma till tals!

Annons

Kärlek: Du är påhittig och full av överraskningar även på kärleksfronten och det piggar snabbt upp en annars rätt sömnig relation.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Skriv lappar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är som alltid en arbetshäst, men stjärnorna påminner dig om att ta pauser ibland och göra även lustfyllda saker. En balansakt, men det går!

Kärlek: Du är inte den som står stilla nu, snarare puffar du på för en aktiv kärleksvecka. Dina förslag kommer att uppskattas.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Gemenskap.

Vattumannen

21/1–19/2

Merkurius ger många sysslor att hinna med och trots att det är enkla saker kan du bli stressad. Var effektiv halva veckan och slappna sen av!

Kärlek: Snåla varken mot dig själv eller din partner nu, stämningen kan bli låg. Visa hellre att du kommer ihåg en viss dag..

Utmaning: Röran.

Satsa på: Struktur.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket tankar och känslor kring vissa saker och nu gäller det att vilja ta dig loss och komma vidare. Fokusera framåt, inte bakåt!

Kärlek: Det blir fysisk närhet och mycket kramar under månens bana nu. Vatten-elementets sentimentalitetär med dig.

Utmaning: Tårarna.

Satsa på: Välbefinnandet.

Annons